0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

ZO Skin Health Peeling

ZO Skin Health er en avanceret serie af medicinsk udviklede hudplejeprodukter, som forener omfattende videnskab med de seneste banebrydende teknologier inden for skønhedspleje. Denne imponerende kollektion er skabt af Dr. Zein Obagi, en pioner inden for hudforyngelse med mere end et halvt århundrede dedikeret til forskning i opskriften på sund og robust hud. Hos Vita Nova Skincare kan du opleve ZO Skin Healths eksklusive ansigtsbehandlinger, Selv efter blot én enkelt session ses der øjebliklig en forandrinfring i hudens struktur og glød. 

ZO Stimulation Peel er den ultimative “Red Carpet” peel, perfekt til at blive forkælet med før en fest, et bryllup eller enhver anden særlig begivenhed. Denne peel arbejder magisk på hudens overflade og kræver ingen nedetid som de mellemdybe peelinger. Efter behandlingen vil din hud skinne med den mest forbløffende glød, og være klar til ethvert arrangement. 

ZO Stimulation Peel er en formidabel ansigtsbehandling, som kun udføres af kompetente og autoriserede kosmetiske behandlere. Dette behandlingsregime integrerer en imponerende cocktail af AHA-syrer såsom mælkesyre, frugtsyre og glykolsyre, samt en efterfølgende maske og aktive serums. Sammen arbejder de dybt inde i hudens lag for at støtte op om cellefornyelsen. Resultatet er en fornyet glød, en reduktion i synligheden af fine linjer og en harmonisering af hudtonen. Efter behandlingen vil du opdage en smidig og velhydreret hud.

Mennesker er forskellige og har deres helt egen unikke hudtype og hudtilstand, hvorfor produktvalget til vores ZO-peelinger er tilpasset den enkelte og altid tager udgangspunkt i din huds specifikke behov på dagen for selve peelingen. Peelingen starter med en grundig hudanalyse, hvor din hudtype og tilstand vurderes og du kan i denne fase samtidig få svar på nogle af de spørgsmål du måske har vedrørende din hud.

 

Behandlinger du kan vælge imellem 

ZO stimulation Peel – Anti-age hydration

ZO stimulation Peel – Oil control/blemish

ZO stimulation Peel – Brightning.

STEP 1  

Først rengøres huden grundigt med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter eksfolieres huden mekanisk, med en scrub bestående af fine, små runde magnesiumkrystaller, som fjerner døde hudceller uden at beskadige din hud. Herved forberedes huden evne til at modtage den efterfølgende behandling.

STEP 2 

Efter rens og eksfoliering, skal huden forberedes yderligere hvilket gøres ved at blive påført ZO Peel Prep som fjerner overfladefedt fra huden. Dette påføres eftersom selve peelingen arbejder mest effektivt på en helt fedtfri hud. Herefter påføres stimulation peel, som efter endt virketid neutraliseres. I denne fase mærkes som oftest en varm og prikkende fornemmelse i huden.

STEP 3 

Da huden bliver reaktiv og varm af stimulation peel, beroliges, lindres og fugtes huden i tredje step. Huden bliver påført en maske som du efterfølgende ligger med i ca. 10-15 min.

STEP 4 

I fjerde og sidste trin forberedes huden på igen at skulle kunne modstå vejr og vind. Huden påføres først Daily Power Defense, som støtter hudens DNA reparation og styrker barrierefunktionen, hvorefter Growth Factor Serum påføre. Dette serum indeholder vævs- og vækstfremmende faktorer, som styrker hudens nydannelse af hyaluronsyre, collagen og elastin. Til slut påføres huden solfaktor indeholdende SPF 50 for optimal beskyttelse.

Efter behandlingen

Efter endt behandling vil du blive vejledt i, hvordan du på egen hånd kan optimere din daglige hudplejerutine og hvad du især skal holde fokus på, for at forbedre og opretholde en sund hud.


Efter peelingen vil du kunne se resultatet med det samme, du vil opleve huden fornyet strålende og frisk. Peelingen kan laves som en enkelt velvære behandling. Vi anbefaler dog serie har af min. 3 behandlinger hvis du vil have længerevarende resultat eller har hudproblemer.