Peeling

Vita Nova Skincare – Middelfart

Hudforbedrende behandling

En medicinsk peeling er en hudforbedrende behandling af huden som stimulerer til cellefornyelse og kan målrettes forskellige hudproblematikker såsom rynker, ujævn hudtone, forstørrede pore, pigmentering og akne.

Hos Vita nova skincare tilbyder vi forskellige typer af peelinger, vores læge eller sygeplejerske gennemgår med dig, hvilken behandling der passer bedst til netop din hudtype.

En medicinsk peeling er både for dig der har et hudproblem og for dig der ønsker en sund hud med en naturlig glød

Hvad er medicinsk peeling

Medicinsk Peeling hos os, adskiller sig fra de overfladiske peelinger du evt. kender, som hjemmebehandling eller kosmetolog behandling.

Vi kan grundet vores faglighed og uddannelse gå dybere i huden, hvilket er med til, at forbedre resultatet. I kraft af vores speciallægers uddannelse indenfor almen medicin, har vi en stor erfaring med diverse hudsygdomme og behandlinger. Du har mulighed for at blive mødt af samme behandler i hele dit forløb, hvilket sikrer dig tryghed og ensartethed i dit behandlingsforløb.
Hos Vita nova skincare er vi specialister i peelinger og tilbyder et stort udvalg af forskellige
peelinger.

Alt fra overfladiske “reed carpet peels” som er fantastisk til en aften i byen hvor din hud skal have glød og ensartethed til at ligge make up på eller bare ren velvære. Derudover tilbyder vi mere målrettet dybdegående peelinger som er ideelle til hudforbedring samt hud med forskellige problematikker.

Ved de dybdegående peelinger skal du forvente et par dages nedetid hvor huden kan være lidt mere rød og sensitiv – afskalning kan forekomme.

Ved peeling-forundersøgelsen

Hos Vita nova skincare er vi specialuddannet indenfor kemiske peelinger, vi er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed til at udføre peelinger med en PH-værdi under 3. Ved de kemiske peelinger skal der inden peelingen laves en forundersøgelse hos vores kosmetiske speciallæge eller sygeplejerske. Ved forundersøgelsen laves en individuel vurdering og sammen gennemgår vi dine forventninger. Udefra dette aftales der hvilken peeling der passer bedst til dig og din hud.
Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.
Behandlingen kan udføres samme dag som forundersøgelsen.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler, at du bliver velinformeret om din behandling.

Populære peelinger

Spørgsmål & Svar omkring peeling

 • Hvornår begynder jeg at se resultaterne af en peeling?

  Resultaterne af en kemisk peeling kan variere afhængigt af behandlingens intensitet og din hudtype. Du kan dog forvente, at se forbedringer i hudens udseende og tekstur inden for et par dage -og op til et par uger efter behandlingen.,

 • Er der Bivirkninger ved kemisk peeling?

  Mulige bivirkninger ved en peeling kan omfatte midlertidig rødme, hævelse, afskalning og øget følsomhed over for solen. Disse symptomer er normalt milde og aftager typisk inden for få dage til uger. Bivirkninger er normalt milde og forbigående.

 • Gør peeling ondt?

  Peeling gør ikke ondt. Det kan prikke i huden og man kan få lyst til at klø mens peeling står på. Men er ikke forbundet med en Smerte

 • Hvordan fungerer en kemis peeling?

  Kemiske peelinger arbejder ved at eksfoliere det yderste lag af huden. Den kemiske opløsning fjerner døde hudceller og stimulerer produktionen af nye celler, hvilket resulterer i glattere og mere strålende hud. Gentagne behandlinger samt medicinsk hudpleje med aktive ingredienser kan forlænge varigheden af de ønskede resultater.

 • Hvordan ved jeg hvilken peeling jeg skal vælge?

  Når du bestiller tid til forundersøgelse gennemgår vi de forskellige muligheder for peelinger. Herefter skræddersyer vi den behandling, der vil passe bedst til din hud, med udgangs punkt i dine ønsker

Før og efter peeling