Filler

Vita Nova Skincare – Middelfart

Med tiden vil dit ansigt

– miste sin naturlige fylde da produktionen af de kollagene fibre og hyaluronsyre falder.

Grundet tyngdekraften vil huden trækkes nedad, hvilket kan få rynkerne til, at træde frem som furer, nedadvendte mundvige, indsunkne kinder og mørke rander under øjnene. Dette kan få os til, at se trætte eller sure ud, selvom vi ikke er det. Vi ønsker alle sammen, at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv. En følelse af at være smuk og være den bedste udgave af sig selv kan have en positiv effekt på humøret og selvfølelsen.

Hvis du er ked af nogle rynker eller furer i ansigtet, findes der gode muligheder indenfor kosmetiske behandlinger for, at gøre noget ved det.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet.

Du vil hos vita nova skincare i Middelfart blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Inden du kan behandles med filler skal du have lavet en forundersøgelsen hos en af klinikkens læger eller sygeplejersker.
Med udgangspunkt i dit ønske ligges der en plan for behandlingen.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed.
Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler, at du bliver velinformeret om din behandling.

Vi har et bredt udvalg af højkvalitets fillerprodukter fra Belotero og Restylane, produkter der er registeret i hele verden og som er godkendt af FDA samt CE-mærket. Vi bruger kun filler produkter, der er leveret direkte fra producenten, hvilket er vores garanti for at DU får et ordentlig produkt.

Populære Fillerbehandlinger

Hvad er Filler?

Ikke permanent filler består af hyaluronsyre også kaldet HA-filler, som er de sukkerstoffer, som findes naturligt i huden. Hos Vita Nova Skincare har vi en bred portefølje af højkvalitets filler produkter, hvilket gør det muligt, at finder det produkt der passer bedst til kundens ønske. En behandling med filler er en effektiv behandling til at fjerne rynker og genskabe hudens naturlige volumen samtidig med, at den hydrerer huden. Non-permanent filler er fremstillet af den samme volumen- og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud, nemlig hyaluronsyre.

En fillerbehandling er en god og sikker behandling, når du ønsker et naturligt og friskt udseende. Hyaluronsyre tiltrækker vand og kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt, og på den måde opretholdes hudens glatte overflade.

Hvordan foregår Fillerbehandling hos Vita Nova Skincare?

Før du kan få behandling med Filler
Før du kan behandles med filler, skal du gennemgå en forundersøgelse hos vores kosmetiske speciallæge eller kosmetiske sygeplejerske. Her vil du modtage både mundtlig skriftlig information omkring behandlingen. Når du bookes til forundersøgelsen modtager du på sms eller e-mail en bekræftigelse på tiden og heri er et link til den skriftlige information, så du har mulighed for at forberede evt. spørgsmål når du kommer til forundersøgelsen.

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet vedrørende den rette behandling til netop dit ønske. Du vil desuden blive vurderet og informeret i forhold til dit generelle helbred, allergier, virkning samt bivirkninger til behandling med filler.

Efter forundersøgelsen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres. Du skal være over 18 år for at kunne modtage behandling.

Det er muligt at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

Selve behandlingen med Filler

Din behandling starter ved, at der tages et “før”-billede.

Vi gennemgår planen for behandlingen, der er aftalt til forundersøgelsen. Herefter afrenses hudområdet grundigt for urenheder. Der sættes små markeringer for, at optimere symmetrien i din behandling. Filleren lægges under huden med en tynd nål, der enten kan være spids eller stum.

Skal du have lavet behandling af dine læber, vil du inden behandlingen få lagt en specielt udviklet bedøvende creme på læberne, denne gør at dine læber vil være godt bedøvet. Der er desuden bedøvelse i filler-produktet vi bruger.

Behandlingen tager 30-45 minutter at gennemføre, afhængig af hvilket område du skal have behandlet. Du kan opleve en let rødme, hævelse og små blå mærker, hvilke forsvinder i løbet af få dage. 

Resultat og varighed

Resultatet ses med det samme, dog skal produktet integrere sig og hævelse skal have lov at ligge sig. Dette tager som oftest 3-4 uger.

Vi tilbyder en gratis opfølgende konsultation efter din primære behandling, hvis der er behov for dette. Her vil vi gennemgå resultatet og ligge plan for vedligehold.

Behandling kan kombineres med botox eller anden hudforyngende behandling.

Spørgsmål & Svar omkring Filler

 • Er behandling med filler sikkert ?

  Ja, når behandlingen udføres korrekt og af sundhedspersoner med den rette uddannelse. Hyaluronsyre er allerede naturligt til stede i huden, filler produkterne vi bruger består af hyaluronsyre hvorfor huden ikke reagere på det.

 • Hvordan ved jeg, at filleren er et ordentligt produkt ?

  Hos Vita nova skincare bruger vi kun produkter, der er CE mærket og FDA (USA’s lægemiddelstyrelse) vi køber kun direkte af producenten, hvilket er vores sikkerhed for et ordentlig produkt.

 • Gør behandling med filler ondt?

  Smerten er minimal. Mange beskriver det som et lille stik eller ubehag. Behandling af læber med filler er mere følsomt område end andre steder. Hos vita nova skincare har vi en specielt udviklet bedøvelsescreme, hvilket reducerer ubehaget væsentligt.

 • Hvor længe varer resultatet?

  Det afhænger af hvilket område der bliver behandlet, vi ser at resultatet for læber holder kortere tid end fx. tåretrug. Gentagne behandlinger kan forlænge varigheden af de ønskede resultater.

 • Hvad hvis man fortryder filler behandling?

  Vi kan opløse filleren med hyalase. Hyalase er et enzym vi har i kroppen, som nedbryder filleren, hvorfor resultatet ikke er varigt. Vi har hyalase i klinikken og det bruges til, at opløse filler.

Før og efter Filler