SkinBooster

Vita Nova Skincare – Middelfart

Skinbooster er en unik behandling for dig

– Skinboostere fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol, og samtidig tilfører de let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

Behandlingen er ideel til dig, der vil forbedre hudens tekstur og reducere fine linjer uden at ændre ansigtets naturlige konturer. Resultatet er en mere ungdommelig og strålende hud, der ser sund og velplejet ud. Behandlingen kan anvendes på ansigt, hals, dekolletage og hænder for en helhedsorienteret forbedring af hudens kvalitet.

Hvad er SkinBooster?

En skinbooster-behandling er en avanceret kosmetisk procedure designet til at forbedre hudens hydrering og give en frisk, ungdommelig glød.

Den indebærer injektion af en specialformuleret hyaluronsyre i huden, hvilket øger hudens fugtniveau og forbedrer elasticiteten.
Hyaluronsyre er et naturlig substans, der findes i bindevæv, led og i store mængder i huden. Hyaluronsyre fungerer som en “vandmagnet” ved, at tiltrække og binde vandmolekyler. Dette bidrager til, at bevare hudens fugtighed, hvilket er afgørende for en sund og ungdommelig hud. Med alderen aftager hudens naturlige produktion af hyaluronsyre, hvilket kan føre til tørhed, tab af elasticitet og dannelse af fine linjer samt rynker.

Skinbooster behandlingen fugter huden indefra og er ideel til dem, der ønsker at reducere synlige tegn på aldring, mindske fine linjer og rynker samt opnå en generelt mere strålende og glat hud.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet

Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale. Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet.

– Du vil hos vita nova skincare i Middelfart blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Inden du kan behandles med filler skal du have lavet en forundersøgelsen hos en af klinikkens læger eller sygeplejersker.
Med udgangspunkt i dit ønske ligges der en plan for behandlingen.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed.
Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret omkring din behandling.

Du skal være over 18 år for at kunne modtage denne behandling.

Vi har et bredt udvalg af højkvalitets fillerprodukter fra Belotero og Restylane, produkter der er registeret i hele verden og som er godkendt af FDA samt CE-mærket. Vi bruger kun filler produkter der er leveret direkte fra producenten, hvilket er vores garanti for et ordentlig og sikkert produkt.

Hvem har gavn af Skinbooster?

Det korte svar er, alle!. Skinbooster kan bruges til den yngre hud, der ønsker et fugtboost eller fx lider af en hudlidelse hvor hudbarriereren ikke er indtakt og det kan være svært at følge med, ved brug af fugtighedscreme. Efter 30 års alderen falder hyaluronsyre koncentrationen i huden og her vil det være en fordel at opretholde koncentrationen ved, at booste huden. På denne måde holdes huden velhydreret og aldringstegn forebygges..

Populære Skinbooster behandlinger

Hvordan foregår Skinbooster behandling hos Vita Nova Skincare?

Før du kan få skinbooster
Før du kan behandles med skinbooster, skal du gennemgå en forundersøgelse hos vores kosmetiske speciallæge eller kosmetiske sygeplejerske. Her vil du modtage både mundtlig og skriftlig information omkring behandlingen. Når du bookes til forundersøgelsen modtager du på sms eller e-mail en bekræftigelse pådato og tdispunkt og endvidere et link til den skriftlige information. Således har du mulighed for, at forberede eventuelle spørgsmå til forundersøgelsen.

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet med henblik på den rette behandling til netop dit ønske.

Du vil desuden blive vurderet og informeret i forhold til dit generelle helbred, allergier, virkning samt bivirkninger til behandling med filler.

Efter forundersøgelsen skal der, ifølge dansk lovgivning, gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres.

Det er muligt at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

Selve Skinbooster behandlingen

Din behandling starter ved, at der tages et “før”-billede.

Herefter afrenses hudområdet grundigt for urenheder. Der sættes små markeringer for, at optimere en ensartet symmetri i din behandling. Behandlingen foregår ved, at små serier af filler lægges ned i den allerøverste del af huden. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule rødme på det behandlede område efter behandlingen, dette aftager hurtig.  

Behandlingen tager 15-20 minutter at gennemføre,  du kan opleve en let rødme i nogle timer efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt igen. Der vil kunne være små blå mærker der forsvinder efter nogle dage.

Resultat og varighed

Du vil allerede efter første behandling opleve en forbedring. Vi anbefaler, at behandlingen gives som et kurforløb af 3 gange med 4 ugers interval.

Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 9-12 måneder.
Behandlingen kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

Spørgsmål & Svar omkring Skinbooster

 • Er Skinbooster en Filler?

  Ja, men de har forskellige formål. Fillers bruges til at skabe volumen og skulpturering – resultatet ses med det samme. Skinbooster hydrerer og forbedrer hudens tekstur over tid.

 • Er der nogen bivirkninger ved Restylane og Belotero skinbooster-behandlinger?

  Milde bivirkninger som rødme, hævelse eller blå mærker kan forekomme, men de er normalt forbigående.

 • Gør behandlingen ondt?

  Smerten er minimal. Mange beskriver det som et lille stik eller ubehag. Der er mulighed for lokal bedøvelse for yderligere komfort, dette aftales med behandleren.

 • Hvor mange behandlinger skal man have?

  Det afhænger af alder og hudens tilstand. Vi anbefaler altid, at starte med et kurforløb med 3 behandlinger med 3-4 ugers interval. Hvilken skinbooster der vælges, aftales med behandleren.

 • Hvornår kan jeg vende tilbage til mine daglige aktiviteter ?

  Du kan genoptage dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Undgå dog kraftig træning og massering af det behandlede område i de første dage.