Microneedling (SkinPen)

Vita Nova Skincare – Middelfart

Opnå en smuk naturlig og ensartet hudstruktur

– Med skinPen behandling. Hos Vita Nova Skincare tilbyder vi behandling med SkinPen også kaldet microneedling.
SkinPen bruger kollagen-induktionsterapi til behandling af pigmentering, aldringstegn, samt ar efter akne og operationer. SkinPen er klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder, uanset lys eller mørk hud.

SkinPen er en 100% naturlig behandling da den stimulere hudens egne processer til genopbygning og cellefornyelse.

Hvad er Microneedling (SkinPen)

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Resultatet er en effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret. SkinPen er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), enheden er ligeledes CE-mærket og har ISO certifikat.

SkinPen er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet, grov hudstruktur, forstørrede pore, fine linjer, aknear, og pigmentforandringer, inklusiv melasma. Ophelingstiden er kort dvs. man kan fint gå på arbejde dagen efter behandlingen. Effekten viser sig gradvist og giver en permanent forbedring af huden. Du kan forvente en markant forbedring i huden i forhold til udgangspunktet. Antallet af anbefalede behandlinger varierer afhængig af hvilket hud problem der ønskes behandlet. Generelt bør du gennemføre 3-6 behandlinger med ca 4 ugers mellemrum.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet

Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale. Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Ved Botox-forundersøgelsen

SkinPen behandling hos os, adskiller sig fra den overfladiske microneedling du evt. kender, som hjemmebehandling med dermaroller eller kosmetolog behandling. Vi kan grundet vores faglighed gå dybere i huden, hvilket er med til at forbedre resultatet for forskellige hudlidelser. I kraft af vores speciallægers uddannelse indenfor almen medicin, har vi en stor erfaring med diverse hudsygdomme og behandling.
Du har mulighed for, at blive mødt af samme behandler i hele dit forløb. Dette sikre tryghed og ensartethed i dit behandlingsforløb.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret omkring din behandling.

Eksempler på SkinPen behandlinger

Før du kan få behandling med SkinPen

Hos Vita Nova Skincare vil du inden din SkinPen behandling, få en gratis forundersøgelse af en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læge, som laver en hudanalyse. Du vil grundigt blive vejledt i hvordan behandlingen foregår og der ligges en individuel behandlingsplan. SkinPen kan med fordel kombineres med andre behandlinger som kemisk peeling, PRF, skinbooster, IPL og medicinsk hudpleje. Behandlingen kan laves samme dag som forundersøgelsen.

Selve behandlingen med SkinPen

Din behandling starter ved at der tages et før-billede.

Behandlingen foregår således, at huden afrenses og der er mulighed for lokal bedøvende creme. Herefter benyttes SkinPen, som er et elektronisk stempel med tynde nåle, der penetrerer huden i en varierende dybe fra 0,25 til 2,5 mm.  Under behandlingen påføres et serum hvor de aktive ingredienser vil have en større effekt, end hvis den blev påført huden almindeligvis, samtidig medvirker serummet til at nålen glider let henover huden. Behandlingen kan mærkes, som en prikken og stikken. Man kan opleve, at huden vil være rød og varm efter behandlingen, men dette aftager i løbet af 4 timer og er væk efter 12-14 timer.

Resultat og varighed

SkinPen frisker huden op, reducerer fine linjer og rynker og får huden til at se yngre ud. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt hvilken er optimal dagen efter behandlingen. Dog anbefales 3-5 behandlinger for et optimalt resultat. Ønsker man at fastholde effekten, anbefales gentagen behandling hver 3-4 måned.

Spørgsmål & Svar omkring SkinPen

 • Er Skinpen velegnet til alle hudtyper ?

  Ja SkinPen kan tilpasses forskellige hudtyper og hudfarver.

 • Gør SkinPen behandling ondt?

  Der er mulighed for, at få lokalbedøvende creme på, hvilket gør, at smerten er minimal

 • Hvor mange behandlinger skal der til for synligt resultat?

  Resultater varierer, men mange klienter oplever forbedring efter en enkelt session. For mere markante resultater anbefales ofte flere sessioner

 • Hvor lang “nede” tid er der efter behandlingen?

  Der kan være minimal nedetid. Du kan genoptage normale aktiviteter dagen efter behandlingen. Undgå dog kraftig træning, svømmehal og Sauna 2 dage efter behandlingen.

Før og efter Microneedling