0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Behandlinger

Behandlinger


Botox

BOTOX er et mærkevarenavn på lægemidlet botulinum toxin type A. Det er også betegnet, som et neurotoxin, der reducerer frigivelse, af signalstoffet mellem nerve og muskel.
Det vil sige, at det forårsager en afslapning af musklen, der gør at musklerne ikke trækker sig sammen og huden derved ikke rynker. Derfor er BOTOX rigtig godt til behandling af dynamiske rynker, der forårsages af ældning. Det gives i meget små doser og virker kun i de områder der behandles.

Inden behandlingen
Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske speciallæge Jess Bjerre Jørgensen som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen
Behandlingen vil blive udført af enten vores kosmetiske sygeplejerske Line eller af vores kosmetiske speciallæger  Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen. Små doser af BOTOX sprøjtes ind
ind i muskulaturen lige under huden, på de steder vi har udvalgt. Behandlingen foregår med små prik med en lille nål og tager 10-15 minutter at gennemføre, det kan godt mærkes, men smerten betegnes ofte som mild. Du kan opleve en let rødme i nogle timer efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt igen. Du bør ikke massere eller gnide dig i ansigtet de første 24 timer efter behandlingen.

Resultat og varighed
Du vil se at din hud glattes ud og rynkerne i det behandlede område bliver mindre synlige.
Efter behandlingen indtræder effekten i løbet af 2-10 dage. Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-6 måneder.
Behandling kan kombineres med filler, laser eller anden hudforyngende behandling, for et fuldt ud
optimalt resultat.

Eksempler på behandlinger med Botox
Tandkødssmil/Gummy smile, Bekymringsrynke, panderynke, smilerynke, øjenrynker/kragetæer V-shape mv.

Hyperhidrose ( øget svedtendens)

Filler

Ikke permanent filler består af hyaluronsyre også kaldet HA-filler, som er de sukkerstoffer, der findes naturligt i huden. Hyaluronsyre har den evne at den tiltrækker væsken i huden og giver hermed både volumen og fugt. Efter behandling vil du opleve en strammere og fastere hud.

Vi benytter os af det filler produkt der hedder Belotero. Modsat andre fillers har Belotero en ekstra krydslinkende proces, der giver en god balance af højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet, som øger fillerens integration i huden og dermed resultatet. Belotero er derfor specialdesignet til at kunne integrere sig i huden, så der opnås et fint og jævnt resultat uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.
Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero fokuserer på at skabe kvalitet og give de bedste produkter med HA, så der opnås et sikkert resultat, som både ser naturligt ud og holder længe.

Inden behandlingen
Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores Kosmetiske speciallæge Maja Bjerre Christiansen eller vores kosmetiske sygeplejerske Line, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen
Behandlingen vil blive udført af enten vores kosmetiske speciallæge Maja Bjerre Christiansen eller vores kosmetiske sygesplejerske Line. Skal du have lavet læber vil du få påført lokalbedøvende creme på dine læber 30 min. inden behandlingen.
Behandlingen foregår ved at små serier af filleren indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.

Resultat
Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter. Du vil opleve at rynkerne bliver glattet ud med det samme eller læberne bliver større og fyldigere. Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder.

Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Eksempler på behandlinger med filler
Læbeforstørrelse, kindben volumen, hage volumen, udfyldning af furer omkring mund, næsekorrektion, skinbooster mv.

Profhilio

Profhilo er til dig med den modne hud, der trænger til en naturlig opstramning eller dig der ønsker at forebygge aldrings processen, kan bruges i alle aldre. 

Profhilo® er et injicerbart bioremodellerende produkt til ansigt og hals. Hvor den stimulere kroppens egne processer. Behandlingen modvirker tab af hudens elasticitet og er samtidig fugtgivende og kollagenstimulerende, hvilket giver ungdommens glød tilbage.

Inden behandlingen
Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores Kosmetiske speciallæge Maja Bjerre Christiansen eller vores kosmetiske sygeplejerske Line, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen
Behandlingen vil blive udført af enten vores kosmetiske speciallæge Maja Bjerre Christiansen eller vores kosmetiske sygesplejerske Line.

Behandlingen foregår over 2 behandlinger med 4 ugers mellerum og består i, at væsken injiceres ind under huden via en speciel BAP-teknik (bioæstetiske punkter), der udgør 5 punkter på hver side af ansigtet. Spredningen af produktet er stor og vil i de efterfølgende uger selv fordele sig jævnt. Profhilo øger ikke volumen i huden, som man kender det fra filler-behandlinger, og vil derved altid give et naturligt resultat.

Behandlingen er hurtig overstået. Nogle beskriver følelsen af lette nap, når produktet injiceres, behandlingen er som sådan ikke smertefuld.

Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen, og allerede 3 til 4 uger efter behandlingen vil du begynde at opleve en synlig forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Den optimale effekt får du efter 2 behandling, som resulterer i en langt glattere og mere elastisk hud i området hvor behandlingen er givet.

Efter Behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve let rødmen, let hævelse, blå mærke og små buler i de injicerede punkter. De små buler ved indstiksstedet vil udjævnes i løbet af 12-48 timer.

Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder samt område. I de fleste tilfælde skal behandlingen vedligeholdes med en årlig behandling – eller hver 6. til 8. måned

Kemisk peeling

Kemisk peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning også betegnet frugtsyre. Den kemiske opløsning opløser dele af huden og stimulerer huden til at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre i huden. Herved forbedres hudens kvalitet og ujævnheder og pigment fjernes.

Inden behandlingen
Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af en af vores læger, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din hudstruktur.
Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsen bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling. Er behandlingen på lægelig indikation, eksempelvis behandling af akne, rosacea og melasma, kan behandlingen gives samme dag.

Selve behandlingen
Vi starter med at rense din hud grundigt, herefter påføres den aftalte syre. Når denne har virket tilstrækkeligt, afhængig af hvilken dybde man vil opnå, bliver den neutraliseret med en base (ikke alle peelinger, skal nødvendigvis neutraliseres med en base). Afslutningsvis påsmøres en serum.

For optimal effekt skal man have en god hudpleje, dette vil du blive instrueret i både før og efter behandlingen. I forbindelse med selve peelingen kan er opstå rødme, svie og irritation, der kan tilkomme afskalning. Disse fortager sig i løbet af få timer til et par dage.

Resultatet
Kemisk peeling giver huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Du vil opleve en reduktion af gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. Behandlingen fremmer også en smuk glød og virker hudopstrammende.
Effekten vil først indtræffe over tid, men nogle vil se et hurtigt resultat, andre først efter flere behandlinger. Hudtype og -pleje, alder og livsstil, indvirker på hvor mange behandlinger man skal have, men vi anbefaler 3-4 peelinger hver 3-4 uge, og herefter 1-2 gange om årligt som vedligeholdelse.

Vær særlig opmærksom på
Hvis man er solbrun eller skal på solferie udskydes behandlingen for at undgå hyperpigmenteringer.
Efter behandlingen anbefales solcreme med faktor 30-50.

Eksempler på behandlinger med kemisk peeling
Formindskning af porer i huden, ujævnheder, bumser og pigmentforandringer. Dybe peelinger bruges til forbedring af akne-ar og rynker.

Microneedling (SkinPen)

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces mens den minimerer celleskader. Resultatet er en effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

Inden behandlingen
Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af en af vores kosmetiske speciallæger eller sygeplejerske, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din hudstruktur.

Selve behandlingen
Behandlingen foregår ved at man prikker mange små huller i huden, der bruges sammen med en serum hvor de aktive ingredienser vil have en større effekt, end hvis den blev påført huden almindeligvis. Smerten ved behandlingen kan mærkes svagt, som en prikken og stikken. Man kan opleve at huden vil være rød og varm efter behandlingen, men dette aftager i løbet af 4 timer og er væk efter 12-14 timer.

Resultat
SkinPen frisker huden op, fjerner fine linjer, reducere rynker og får huden til at se yngre ud. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt, denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Eksempler på behandlinger med microneedling (SkinPen)
SkinPen hjælper med reducering af rynker og aldringstegn, akne, brandsår, strækmærker,
pigmentfejl og reducering af store porer.

Åbningstider

Åben efter aftale mandag til søndag,
med mulighed for aftenkonsultation.