MicroGold/Microtox Gold

Vita Nova Skincare – Middelfart

MicroGold

MicroGold er et nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser i huden, hvor der benyttes en beholder med et lille nålehus.

Blandt de første af sin art inkluderer den mikrokanalteknik, og med nåle tyndere end menneskehår. Serumingredienser leveres derfor i huden effektivt og skånsomt gennem et nålehus bestående af 20 guldbelagte titaniumsnåle. Her skabes der små, næsten usynlige perforeringer, der tillader ingredienserne at blive transporteret ind i huden, hvor det absorberes og reagerer ved, at forny sig ved hjælp af egen helingsproces. Serumet består af hyaluronsyre og vitaminer.

Hvad er Microgold/Microtox

Det er en minnimalt invasiv hudforyngende behandling, der består af en beholder med fine nåle, der indeholder et effektivt skrædersyet serum. De 24 karat guldnåle generer mikrokanaler i huden, hvorigennem ingredienser bliver overført til huden og frigives i den valgte nålelængde på en korrekt og kontrolleret måde. Både nåle og serum stimulerer begge kroppens kollagen, og mikrokanalerne hjælper med at kanalisere de aktive ingredienser ned under huden.

Microgold/microtox gold kan effektivt behandle aldrendende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter og ar, udover dens fugtgivende og hudforyngende egenskaber. Botox minimerer ligeledes porestørrelsen.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet.

– Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Hvis du vælger en Microtox behandling skal du have foretaget en botox-forundersøgelse ved en af vores kosmetiske speciallæger. Der skal gå 48-timer efter forundersøgelsen før du kan behandles. Hvis du vælger Microgold kan behandlingen udføres samme dag som forundersøgelsen.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret omkring din behandling.

Hvorfor vælge Microgold & Microtox

Før du kan få behandling med Microgold/Microtox

Før du kan behandles med Microtox, skal du gennemgå en forundersøgelse hos vores kosmetiske speciallæge Jess eller Maja. Efter forundersøgelsen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres. Ved Microgold kan behandlingen laves samme dag som forundersøgelsen.

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet og vejledt i den rette behandling til netop dit ønske.

Selve behandlingen med Microgold/Microtox

Behandlingen foretages altid af vores kosmetiske sygeplejerske eller læge. Der kan benyttes nåle på 0.6 mm, 1 mm eller 1.5 mm. Nålene stemples manuelt ind i huden, hvorved serummet frigives og strømmer ind i huden. De små mikrokanaler lukkes inden for en time. Behandlingen kan udføres i kurforløb med 3-4 ugers intervaller.

Der er udviklet specielt tilpassede ampuller med serum til microchanneling.

Serumerne består af hyaluronsyre som giver huden fugt og forbedre fastheden og gør huden glattere. Derudover er det vækstfaktorer, der stimulerer hudens celler og pigmentinhibitorer, der forhindrer melaninrespons. Botox anvendes til at formindske poreåbning og har desuden en udglattende effekt.

.

Resultat og varighed

Behandlingen varer ca. 30 min, og du vil de efterfølgende timer kunne opleve at være rød i huden og eventuel let hævelse. I dagene efter vil der ikke være negative eftervirkninger, tværtimod vil du opleve, at huden føles frisk og fornyet med en helt særlig glød. Resultatet holder mellem 3-4 måneder.

Behandling kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

Spørgsmål & Svar omkring Microtox/gold

 • Hvornår skal jeg vælge microtox i stedet for microgold ?

  Microtox er en ny behandling med microgold og er for dig der har forstørrede pore, fine linjer, stræksmærker og ønsker at minimere disse. Botoxen virker kun i huden og påvirker ikke muskulaturen i denne behandling

 • hvilke produkter bruges til microgold behandlingen ?

  Til behandlingen bruger vi forskellige ingredienser som vi målretter din hud. Ingredienserne består bla. hyaluronsyre, vitamin kompleks, pigment inhibitorer og antioxidanter.

 • Gør behandlingen ondt?

  Smerten er minimal. Efter behandlingen vil man opleve varme i huden.

 • Hvor længe varer resultatet?

  Resultater varierer, men typisk varer effekten 3-4 måneder. Gentagne behandlinger kan forlænge varigheden af de ønskede resultater. Vi anbefaler 2-3 behandlinger årligt.

 • Hvornår kan jeg vende tilbage til mine daglige aktiviteter efter Behandlingen?

  Du kan normalt genoptage dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Undgå dog kraftig træning de næste 24 timer. behandlingen kan med fordel laves nogle dage før, hvis du skal til fest/begivenhed hvor du ønsker din hud skal have ekstra glød.