Vita Nova Skincare’s Akne Fond

Som praktiserende læge møder jeg dagligt mange patienter med akne, og har set, hvor meget denne hudlidelse kan påvirke folks livskvalitet. Selv med de bedste receptpligtige lægemidler kan behandlingen være tidsbegrænset og nogle gange uden det ønskede resultat. Efter at have oplevet hvordan nogle af mine patienter fortsatte med, at søge rådgivning om forebyggelse og pleje af deres hud, følte jeg, at vi som klinik kunne gøre mere for at hjælpe dem.

Det var netop denne oplevelse, der inspirerede os til at starte Vita Nova Skincare, hvor vi kombinerer vores medicinske ekspertise med kosmetiske behandlinger og vejledning om medicinsk hudpleje. Vores mål er at hjælpe patienter med akne på en helt anderledes og mere helhedsorienteret måde.

Ansøgning Akne Fonden

Hvis du er i aldersgruppen 20-35 år og kæmper med akne, er du velkommen til at ansøge om vores gratis behandlingsprogram.

Sammen når vi målet

Med vores kombination af medicinsk viden, kosmetiske behandlinger og vejledning om medicinsk hudpleje stræber vi efter, at hjælpe unge mennesker med, at forbedre deres hudtilstand og øge deres selvtillid.

Behandlingerne samt antal af behandlinger vi tilbyder i fonden varierer fra person til person afhængig af hudtilstand.

Vi har oplevet mange succeshistorier, hvor vores tilgang har gjort en afgørende forskel. Som en ung pige, hvis akne ikke reagerede på medicinsk behandling, men efter behandling med SkinPen og medicinsk hudpleje fra Neostrata, opnåede en positiv forandring.

Vi ser frem til at hjælpe endnu flere unge mennesker med akne gennem denne fond og sammen skabe en positiv indvirkning på deres liv.

Sådan ansøger du:

Vi vil gennemgå alle ansøgninger med omhu og vælger løbende dem, vi vurderer vi bedst kan hjælpe. Disse vil blive kontaktet. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og kun brugt til vurdering af ansøgningen.

Send følgende oplysninger: