PROFHILO – Profhilo Body

Vita Nova Skincare – Middelfart

Profhilo er en af de nyeste og mest innovative

Profhilo er en af de nyeste og mest innovative behandlinger mod løst og kreppet hud i ansigtet og på kroppen. Denne behandling har vundet “The Aesthetics Awards” som årets mest innovative behandling, hvilket understreger dens effektivitet og popularitet.

Profhilo arbejder ved at injicere hyaluronsyre i huden, hvilket stimulerer kollagen- og elastinproduktionen. Dette resulterer i forbedret hudkvalitet, fasthed og glød. Behandlingen er særdeles attraktiv på grund af dens gode resultater og minimale bivirkninger, hvilket gør den til et foretrukket valg for mange.

Hvad er Prohilo

Er til dig der ønsker at slippe af med løs og kreppet hud i ansigtet og på kroppen.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyalurunsyre og fedtvævet forsvinder, hvilket medfører, at huden mister sin elasticitet. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenererer fedtvævet og booste kollagen dannelsen. På den måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces og der sker en opstramning af huden.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt og adskiller sig fra filler og skinbooster ved, at have en højere koncentration af hyaluronsyre på 64 mg/2ml.

Hyaluron, som er et naturligt sukkerstof, er varmebehandlet på en måde der sammen med dens unikke formel gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion. Produktet anses derfor for, at være en biostimulator, der virker på alle celletyper, hvorved det behandlede område, over tid, naturligt opstrammes og udglattes.

Populære Profhilo behandlinger

Hos Vita Nova Skincare vil du blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske. Du har mulighed for, at blive mødt af samme behandler i hele dit forløb. Dette sikre tryghed og ensartethed i dit behandlingsforløb.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret omkring din behandling.

Populære Botox behandlinger

Før du kan få behandling med Prohilo

Skal du have en forundersøgelse hos vores læge eller sygeplejerske. 

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet omkring behandlingen.

Efter forundersøgelsen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres.

Det er muligt at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

Selve behandlingen med Profhilo

Din behandling starter ved, at der tages et før-billede.

Behandlingen foregår over 2 behandlinger med 4 ugers mellerum og består i, at væsken injiceres ind under huden via en speciel BAP-teknik (bioæstetiske punkter), der udgør 5 punkter på hver side af ansigtet. Spredningen af produktet er stor og vil i de efterfølgende uger selv fordele sig jævnt. Profhilo øger ikke volumen i huden, som man kender det fra filler-behandlinger, og vil derved altid give et naturligt resultat.

Behandlingen er hurtig overstået. Nogle beskriver følelsen af lette nap, når produktet injiceres.

Resultat og varighed

Efter behandlingen kan du opleve let rødmen, let hævelse, mindre blå mærker og små buler i de injicerede punkter. De små buler ved indstiksstedet vil udjævnes i løbet af 12-48 timer.

Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen, og allerede 3 til 4 uger efter behandlingen vil du begynde, at opleve en synlig forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Den optimale effekt får du efter 2 behandling, som resulterer i en langt glattere og mere elastisk hud i det behandlede område.

Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder, samt område. I de fleste tilfælde skal behandlingen vedligeholdes med en årlig behandling – eller hver 6. til 8. måned.

Behandling kan kombineres med kemisk peeling eller anden hudforyngende behandling.

Spørgsmål & Svar omkring Profhilo

 • Hvordan adskiller Profhilo sig fra traditionelle dermal fillers?

  Profhilo adskiller sig ved at sprede hyaluronsyren jævnt i huden uden at skabe volumen. Det fokuserer på at forbedre hudens struktur og fugt, hvilket giver en mere naturlig foryngelseseffekt sammenlignet med traditionelle fillers.

 • Hvem er kandidat til Profhilo-behandling?

  Profhilo er velegnet til dig, der ønsker at forbedre hudens struktur, fugtniveau og elasticitet. Det er ideelt til personer med løs og kreppet hud og kan anvendes på forskellige områder som ansigt, hals, og hænder.

 • Gør behandlingen ondt ?

  Smerten er minimal. Mange beskriver det som let svie når produktet ligges. Dette ophører efter kort tid.

 • Hvor længe varer resultatet?

  Varigheden af Profhilo-resultater varierer fra person til person, men typisk holder de i op til 6-12 måneder. Efter denne periode kan vedligeholdelsesbehandlinger være nødvendige for at opretholde de ønskede resultater.

 • Er der nogen bivirkninger ved profhilo-behandlig ?

  Profhilo er generelt godt tolereret og har minimal risiko for bivirkninger. Nogle klienter kan dog opleve let hævelse, rødme eller ømhed på injektionsstedet, men disse symptomer aftager normalt hurtigt.

Før og efter Profhilo - Ansigt og hals

Før og efter Profhilo - Body