Rejuvination med IPL

Vita Nova Skincare – Middelfart

Rejuvination - hudforyngelse

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, røde ar eller mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med IPL være den ideelle behandling for dig. Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne behandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Hudforyngelse med IPL

Ujævn hudtone samt solskadet hud, skyldes hudforandringer som ofte forekommer med alderen. Årsagen til disse hudforandringer, er ofte soleksponering. Men genetik, miljø og bestemt medicin, kan også have indflydelse på, hvordan hudens overflade bliver påvirket. Med IPL har vi mulighed for, at forbedre hudtonen og på den måde skabe en større ensartethed, samt tilføre huden en fin glød. Når vi behandler ujævn hudtone og solskadet hud, vil IPL lyset trænge ned i dermis (læderhuden), hvor der vil blive fremkaldt, en lille kontrolleret inflammation.
Kroppen vil reagere på de små skader, hvorefter den vil begynde og reparere dem, ved bl.a. at danne nyt bindevæv. Der produceres herved vækstfaktorer, som stimulerer hudens celler, til at øge produktionen af kollagen og elastin, disse elastiske fibre giver huden øget styrke og smidighed.
Derudover absorberes lyset i hudens pigment, melanin, hvorved lyset omdannes til varme og slår pigmentet i stykker, så farven bliver nedbrudt til mindre farvekorn. Dette ødelagte pigment vil i de efterfølgende dage trænge op til overfladen af huden og forsvinde, hvorefter den nye og mere jævne hudtone vil kunne ses. IPL er derved en effektiv og mild behandlingsform, til at opnå en mere ensartet hud med en fornyet glød.

 

IPL hos Vita Nova Skincare Middelfart

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet.
Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Ved forundersøgelsen vil du møde vores en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læger.
Med udgangspunkt i dit ønske ligges der en plan for behandlingen

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler, at du bliver velinformeret om din behandling.

Populære IPL behandlinger

Hvordan foregår behandling med IPL hos Vita Nova Skincare

Før du kan få behandling med IPL
Skal du have en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske eller speciallæge. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende. Da der ved denne behandling ikke er krav om betænkningstid, kan behandlingen udføres samme dag som forundersøgelsen.

Undgå solen -Det er vigtigt, at man er så lys i huden som muligt og som minimum ikke har fået sol i en måned inden behandlingen. Vi anbefaler at du møder op til behandlingen uden makeup.

Undgå at bruge selvbruner –Selvbruner må ikke anvendes minimum 3 uger op til behandlingen.

Det er muligt, at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

Du skal være over 18 år for at blive behandlet med IPL, medmindre der er en medicinsk indikation.

Selve behandlingen med IPL

Din behandling starter ved at der tages et før-billede.

Huden der ønskes behandlet afrenses, der påføres et lag gel. Gelen fungerer som lysleder så lyset ledes ned i huden. Lyset absorberes i hudens pigment melanin, hvorefter lyset omdannes til varme.

Behandlingen vare ca. 20-30 min for et ansigt og det samme for decolté. Hænder ca 15 min. Hvert skud med IPL føles som et lille slag med en elastik efterfulgt af varme. Under behandlingen har du briller på, som afskærmer lyset.
Efter IPL-behandlingen, er det normalt at føle sig varm og rød i huden. Det kan minde om en mild solskoldning, symptomerne aftager efter en times tid.

Solskaderne bliver mørkere i nogle dage efter behandlingen og skaller af 4-7 dage efter behandlingen, det er kun pigmentpletten der skaller af. Du kan fint tage på arbejde dagen efter behandlingen. Efter IPL-behandlingen skal du undgå sol i minimum 4 uger og bruge  solfaktor 50, som vi generelt altid anbefaler for at beskytte huden.

Resultat og varighed

Resultatet ses allerede efter 7-10 dage. Størstedelen kan se en forskel allerede efter en behandling. Det er dog meget afhængigt af selve udgangspunktet for behandlingen. Ofte anbefaler vi 1-3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler, at du kombinerer denne behandling med medicinsk hudpleje, som fx ZO skin health eller Neostrata. Den ujævne hudtone kan vende tilbage med tiden, da det er et produkt af den eksponering huden udsættes for.

Behandling kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

Før og efter IPL