0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

Om os

Velkommen til Vita Nova Skincare

IMG_4584
Læge Maja Bjerre Christiansen

Maja er speciallæge i almen medicin, uddannet fra Syddansk Universitet. Maja har flere års kirurgisk erfaring samt en bred medicinsk baggrund fra forskellige sygehusafdelinger og almen praksis.

Hos Vita Nova Skincare er Maja Behandlingsansvarlig læge på filler og varetager behandlinger med non-permanent filler, kemisk peeling, microneedling og Professionel hudrådgivning

IMG_4582
Læge Jess Bjerre Jørgensen

Jess er speciallæge i almen medicin, uddannet fra Syddansk Universitet. Jess har flere års kirurgisk erfaring samt en bred medicinsk baggrund fra forskellige sygehusafdelinger og almen praksis.

Hos Vita Nova Skincare er Jess behandlings ansvarlig læge på botox og  varetager behandlinger med botox, kemisk peeling, microneedling og professionel hudrådgivning. 

A42A76E0-A8DE-41FB-A5EF-DA147C50CC7D
Sygeplejerske Line Zederkof

Line er sygeplejerske og uddannet kosmetisk sygeplejerske 

Hos Vita Nova Skincare varetager Line behandlinger med non-permanente filler, botox, microneedling og professionel hudrådgivning.

Vita Nova Skincare i Kolding –  er ejet og drevet af lægerne Maja Bjerre Christiansen og Jess Bjerre Jørgensen.

Interessen for skønhed og æstetik blev for os grundlagt i spaverdenen, hvor vi gennem en årrække indhentede inspiration og var medvirkende til udvikling af forskellige behandlinger, som forsat bruges på de etablerede spasteder rundt omkring i Danmark. I vores daglige arbejde som praktiserende læger har vi igennem mange år arbejdet med hudsygdomme og medicinsk behandling heraf. De to verdener kunne noget forskelligt, ved at kombinere disse kan der opnåes rigtig gode resultater. Eksempelvis akne kan der opnåes rigtig gode resultater ved at kombinere medicinsk behandling med de behandlinger der tilbydes indenfor det kosmetiske felt, samt god hudpleje. ideen ved at kombineres disse samt interessen for skønhed og æstetik er grundlag for at vi åbnede Vita Nova Skincare. 

Hos Vita Nova Skincare i kolding – vægter vi tryghed og høj faglighed, dette sikre en tryg oplevelse og høj kvalitet af din behandling. 

Klinikken inklusiv alle vores behandlere, er registreret og godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.