Kemisk peeling PH < 3

Vita Nova Skincare – Middelfart

En kemisk peeling

– Stimulere huden til at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre i huden. Hudens kvalitet forbedres, og ujævnheder og pigment fjernes. En kemisk peeling kan være overfladisk eller middeldyb afhængig af formålet i huden. Hos Vita Nova Skincare anvender vi bla. NeoStrata´s avancerede peelingsystem til vores kemiske peelinger, dette giver os mulighed for, at individualisere peelingen.

En kemisk peeling med ph <3 kan målrettes forskellige hudproblematikker såsom rynker, ujævn hudtone, forstørrede pore, pigmentering og akne.

En kemisk peeling er både for dig der har et hudproblem og for dig der ønsker en sund hud med en naturlig glød

Hvad er kemisk peeling

En kemisk peeling hos Vita Nova Skincare er en behandling af huden med en kemisk opløsning. Den kemiske opløsning arbejder sig ned til det hudlag, hvor de nye hudceller skabes. Her stimuleres huden til, at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre i huden. Hudens kvalitet forbedres og ujævnheder og pigment fjernes. En kemisk peeling/medicinsk peeling kan være overfladisk eller middeldyb afhængig af formålet i huden.

Hos Vita Nova Skincare anvender vi NeoStratas peelingsystem til overfladiske peelinger. Systemet består af fire glycolsyrepeelinger og to målrettede specialpeelinger (boosters). Specialpeelingerne kan anvendes alene eller i kombination med en af glycolsyrepeelingerne. Til de dybe peelinger anvender vi salicylsyre (BHA). Oversigt over midler der anvendes til medicinsk peeling:
AHA (Frugtsyre)
GHA (Glycolsyre)
BHA (Salicylsyre)
PHA (Maltobionisk syre)

NeoStrata er videnskabeligt avanceret og klinisk testet hudpleje, som er udviklet med det formål, at genskabe og forbedre huden og give den et nyt udseende. De unikke, patenterede teknologier fra NeoStrata hjælper huden med at forny sig. Neostrata avanceret hudpleje forhandles kun på lægeklinikker. Hos Vita Nova Skincare arbejder vi kun med klinisk testet og evidensbaseret hudpleje.

 

Ved peeling-forundersøgelsen

Hos Vita nova skincare er vi specialuddannet indenfor kemiske peelinger.
Vi er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed til at udføre peelinger med en PH-værdi under 3. Ved de kemiske peelinger skal der inden peelingen laves en forundersøgelse hos vores kosmetiske speciallæge eller sygeplejerske. Ved forundersøgelsen laves en individuel vurdering og vi gennemgår dine forventninger. Udefra dette aftales der hvilken peeling der passer bedst til dig og din hud.
Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.
Behandlingen kan udføres samme dag som forundersøgelsen.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret omkring din behandling.

Hvorfor vælge Kemisk Peeling

Hvordan foregår kemisk peeling hos Vita Nova Skincare

Før du kan få kemisk peeling med PH < 3
Inden behandling med kemisk peeling, vil du få en gratis og uforpligtens forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læge.
Her laver vi en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i, hvordan behandlingen foregår og hvilken behandling, der passer bedst til dig og din hudstruktur.
Behandlingen kan laves samme dag som forundersøgelsen

Selve behandlingen med kemisk peeling

Din behandling starter ved, at der tages et “før”-billede.

Vi starter med at rense din hud grundigt, og herefter påføres den aftalte peeling. Når denne har virket tilstrækkeligt, afhængig af hvilken dybde man vil opnå, bliver den neutraliseret med en base. Efter neutraliseringen påføres der serumer udvalgt efter din hudtype. Afslutningsvis påføres intensiv fugtpleje.
For optimal effekt anbefales det have en god hudplejeroutine. Dette vil du blive instrueret i både før og efter behandlingen. Vi står også klar til at lave et personligt hudplejeprogram.
I forbindelse med selve peelingen kan der opstå rødme, let svie og irritation samt afskalning. Dette er helt normalt, og det fortager sig i løbet af få timer til et par dage. 

Resultat og varighed

Kemisk peeling giver huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Resultaterne af en kemisk peeling kan variere afhængigt af din hudtype og det specifikke problem, du ønsker at behandle. Dog kan mange af vores kunder opleve en øjeblikkelig forbedring af hudens tekstur og udstråling umiddelbart efter behandlingen.
Som tiden går, vil du også bemærke en reduktion i synligheden af pigmentpletter, mindre porer og en mere jævn hudtone.

Hudtype og hudpleje, alder og livsstil, indvirker på, hvor mange behandlinger man skal have, men vi anbefaler 3-4 peelinger. Pellingerne kan laves med min 3-4 ugers mellemrum og herefter 2-4 gange om årligt som vedligeholdelse behandling.

vi anbefaler, at man holder sig ude af solen i ugerne efter behandlingen samt bruger SPF 50 solbeskyttelse.

Spørgsmål & Svar omkring kemisk pelling med ph <3

 • Min hud er sensitiv – kan jeg tåle kemisk peeling?

  Ja det kan du godt, -vi skræddersyer vores peeling udefra den enkeltes hudtilstand. Når du har en sensitiv hud kan det være en fordel at få lavet kemiske peelinger, da de på sigt styrker huden og mindsker sensitiviteten.

 • Hvordan skal jeg pleje min hud efter peeling?

  Dagene efter behandlingen anbefaler vi, at du bruger en fugtighedscreme samt solbeskyttelse og at du venter 4-5 dage før du genoptager hudpleje med aktive ingredienser fx. retinol.

 • Gør kemisk peeling ondt?

  Peeling gør ikke ondt. Det kan prikke i huden og man kan få lyst til at klø mens peeling står på. Men er ikke forbundet med smerte.

 • Hvor længe varer resultatet af en kemisk peeling?

  Resultaterne af en kemisk peeling kan variere afhængigt af din hudtype, behandlingsmål og den anvendte peelingstyrke. Nogle kunder kan se øjeblikkelige forbedringer i hudens udseende, mens andre kan kræve flere behandlinger for at opnå ønskede resultater. Gentagne behandlinger kan forlænge varigheden af de ønskede resultater.

 • Hvornår kan jeg vende tilbage til mine daglige aktiviteter efter kemisk peeling?

  Du kan genoptage dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Undgå dog kraftig træning, sauna og badning i pool i 48 timer efter behandlingen.

Før og efter peeling