0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

MicroGold/Microtox Gold

MicroGold/Microtox Gold

MicroGold ( Ansigt + Hals)

1500 kr

Microtox Gold ( Ansigt + Hals)

1800 kr

MicroGold

MicroGold er et nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser i huden, hvor der benyttes en beholder med et lille nålehus.

Blandt de første af sin art inkluderer den mikrokanalteknik, og med nåle tyndere end menneskehår. Serumingredienser leveres derfor i huden effektivt og skånsomt gennem et nålehus bestående af 20 guldbelagte titaniumsnåle. Her skabes der små, næsten usynlige perforeringer, der tillader ingredienserne at blive transporteret ind i huden, hvor det absorberes og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af egen helingsproces. Serumet består af hyaluronsyre med vitaminer,

Microtox Gold

Ved Microtox Gold blandes der udover serum også botox i beholderen, dette er den eneste anerkendte behandlling, der har indflydelse på porestørrelsen. Udover det, er den yderst anvendelse til fine linjer, solskader og ardannelse samtidig med, at den er fugtgivende og generelt hudforyngende.

Behandlingen Microtox Gold kræver en lægelig forundersøgelse vedrørende botox minimum 48 timer inden behandlingen. MicroGold kræver ingen forundersøgselse

Hvad er MicroGold/ Microtox Gold microchanneling.

Det er en minnimalt invasiv hudforyngende behandling, der består af en beholder med fine nåle, der indeholder et effektivt skrædersyet serum. De 24 karat guldnåle generer mikrokanaler i huden, hvorigennem ingredienser bliver overført til huden og frigives i den valgte nålelængde på en korrekt og kontrolleret måde. Både nåle og serum stimulerer begge kroppens kollagen, og mikrokanalerne hjælper med at kanalisere de aktive ingredienser ned under dermis.

Microgold/microtox gold kan effektivt behandle aldrendende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter og ar, udover at den er fugtgivende og hudforyngende. botox minimerer porestørrelsen. 

Hvordan foregår MicroGold/Microtox Gold behandling

Behandlingen foretages altid af vores kosmetiske sygeplejerske eller læge. Der kan benyttes nåle på 0.6 mm, 1 mm eller 1.5 mm. Nålene stemples manuelt ind i huden, hvorved serummet frigives og strømmer ind i huden. De små mikrokanaler lukkes inden for en time. Behandlingen kan udføres i kurer med 3-4 ugers intervaller.

Der er udviklet specielt tilpassede ampuller med serum til microchanneling.

Serumerne består af hyaluronsyre som giver huden fugt og forbedre fastheden og gør huden glattere. Derudover er det vækstfaktorer der stimulerer hudens stamceller og pigmentinhibitorer der forhindrer melaninrespons. Botox anvendes til at formindske poreåbning og er en eneste anerkendte behandling der indflydelse på porestørrelse, har desuden en udglattende effekt.

Behandlingen vare ca 30 min, og du de efterfølgende timer være lidt rød i huden og eventuel let hævelse. I dagene efter vil du ikke opleve nogle negative eftervirkninger, du vil tværtimod opleve at huden føles frisk og fornyet med en helt særlig glød.