0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Karspræninger og Rødme

Karsprænginger eller karudvidelser optræder typisk på hænder, kinder, bryst og ben.

De kommer med alderen og kan skyldes gener og miljø. Karsprængninger kan opstå grundet for meget sol gennem tiderne eller grundet visse former for hudsygdomme, såsom rosacea.

Om karsprængningen kan fjernes med laser afhænger af placeringen og størrelsen.

 

IPL til behandling af karsprængninger og rødme

Når vi behandler karsprængninger og rosacea med IPL, vil lyset fra IPL’en ramme blodet (hæmoglobinet) i de små blodkar, hvorved energien vil blive omdannet til varme. På den måde vil blodet i det lille kar størkne (koagulere), hvilket destruere karret. 

Gennemsnitligt skal der forventes mellem 2-4 behandlinger med ca. 4 ugers interval for at opnå et godt resultat. Antallet af behandlinger vil dog altid være individuelt, da udgangspunktet altid vil være forskelligt. Ved rosacea, vil det dog være nødvendigt med vedligeholdende behandlinger med jævne mellemrum, da hudtilstanden er konisk og nye kar/ny rødme med tiden vil opstå.

Hos Vita Nova Skincare Middelfart  benytter vi IPL-nordlys, IPL står for intense pulsed light. Systemet har flere bølgelængder og kan behandle mange forskellige hudtilstande herunder karsprængninger, diffus rødme, uønsket hårvækst og hudforbedring. Systemet virker bedst til kar i ansigtet, derfor tilbyder vi ikke karfjernelse på benene.

 

Før og efter billeder med IPL behandling

Øverste billeder er før behandlingen og nederste billeder er lige efter behandlingen. Hvor karrene ses helt væk.

Før behandling

En IPL behandling forudgås altid af en gratis og uforpligtende  forundersøgelse, hos vores kosmetiske sygeplejerske eller speciallæge. Da der ikke er krav om betænkningstid, kan behandlingen kan udføres samme dag som forundersøgelsen. 

Undgå solen -Det er vigtigt, at man er så lys i huden som muligt og som minimum ikke har fået sol i en månede inden behandlingen.

Undgå selvbruner -Selvbruner må ikke anvendes minimum 1 uge op til behandlingen.

Under behandlingen

Der påføres gel på det område der skal behandles. Hvert skud med IPL føles som et lille svirp med en elastik efterfulgt af varme. Under behandlingen har du briller på, som afskærmer lyset.

Behandlingen varer 10-30 min, afhængigt af hvor mange kar der skal behandles.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden føles varm og rød som ved en let solskoldning, dette aftager i løbet af få timer.  Der vil kunne opstå blåmærker og let hævelse som aftager i løbet af nogle dage.

Det er vigtigt at undgå sol i 4 uger efter behandlingen og du skal bruge solcreme faktor 50.

Resultatet

Hos nogen ses resultatet med det samme, andre vil der gå op til 3 uger, hvor karrene vil være betydeligt reduceret eller helt forsvundet. Det er ofte tilstrækkeligt med 1-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. Hvor mange behandlinger du skal have, afhænger af hvor mange karsprængninger du har og hvor dybt i huden de ligger. Når behandlingsforløbet med IPL afsluttes, vil de kar som er blevet fjernet, være væk permanent. Det er dog vigtigt at understrege, behandlingen forhindre ikke, at der med tiden kan opstå nye karsprængninger.  God hudpleje og solbeskyttelse i form af solcreme faktor 50 og hat, kan være med til at skabe et mere langvarigt resultat.

Pris IPL karsprængninger og rødme

Klippekort til fjernelse af karspræninger 

-Køb 3 behandlinger og opnå 50% på 3 behandlin

Enkelte 

900 kr

Pande

1200 kr

Kinder

1400 kr

Næse

1000 kr

Hage

1000 kr

Bryst

2000 kr

Kinder, næse, hage

2200 kr

Kinder, næse, hage og bryst

3500 kr

Klippekort er personligt og kan ikke kombinere med andre tilbud, rabatter og kampagner