Behandlinger hos

Vita Nova Skincare – Middelfart

Hos Vita Nova Skincare  – vægter vi tryghed og høj faglighed, hvilket sikrer dig en tryg oplevelse og høj kvalitet af din behandling. 

Klinikken inklusiv alle vores behandlere, er registreret og godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

Book gratis konsultationDu vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Velkommen til Vita Nova Skincare – Vores klinik er mere end blot et behandlingsrum; det er en invitation til et eksklusivt univers af æstetik og velvære.
Træd ind i vores smukt indrettede lokaler, hvor du straks vil føle dig beroliget af den fredfyldte atmosfære og den varme velkomst fra vores dedikerede personale.

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret omkring din behandling.Hos Vita Nova Skincare Middelfart
har vi et stort udvalg af kosmetiske behandlinger


Behandling med Botox

Rynker, som er skæmmende for vores ansigtsudtryk, kan nemt minimeres/udglattes, så vi får et yngre, mere friskt og mere imødekommende ansigtsudtryk – alt sammen med fokus på et naturligt resultat.

Botox er en behandling, som i kosmetisk regi benyttes til effektiv behandling af dynamiske rynker..

Læs mere her


Behandling med Filler

Non-permanent fillers, også kendt som hyaluronsyre-fillers, er en type kosmetisk injektionsbehandling, der bruges til at tilføje volumen, forbedre konturer og reducere synlige tegn på aldring i ansigtet. Disse fillers består af hyaluronsyre, en naturlig substans i kroppen, der hjælper med, at opretholde hudens hydrering og elasticitet.

Eksempler på behandlinger med filler
Læbeforstørrelse, kindben volumen, hage volumen, udfyldning af furer omkring mund, næsekorrektion, skinbooster mv.

Læs mere her


Behandling med Profhilo

Profhilo er til dig med den modne hud, der trænger til en naturlig opstramning eller dig der ønsker, at forebygge aldrings processen. Kan bruges i alle aldre. 

Profhilo® er et injicerbart bioremodellerende produkt til ansigt og hals, som stimulere kroppens egne processer. Behandlingen modvirker tab af hudens elasticitet og er samtidig fugtgivende og kollagenstimulerende, hvilket giver ungdommens glød tilbage.

Læs mere her


Behandling med Kemisk peeling

Kemisk peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning også betegnet frugtsyre. Den kemiske opløsning opløser dele af huden og stimulerer huden til at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre i huden. Herved forbedres hudens kvalitet og ujævnheder og pigment fjernes. 

Kemisk peeling giver huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Du vil opleve en reduktion af gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. Behandlingen fremmer også en smuk glød samt virker hudopstrammende.

Læs mere her


Behandling med SkinPen

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved, at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces mens den minimerer celleskader. Resultatet er en effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

Læs mere her


Behandling med PRF

PRF er en avanceret og 100% naturlig kosmetisk behandling, der udnytter kroppens naturlige helingsprocesser til at forynge huden. PRF er en videreudvikling og mere potent version af PRP også kendt under navnet “vampyr behandling”.

Processen begynder med en simpel blodprøve fra din egen krop. Denne prøve centrifugeres derefter på en helt speciel måde, der adskiller blodets komponenter, herunder blodplader og fibrin – for at opnå en koncentration af vækstfaktorer og andre gavnlige stoffer. Når PRF påføres huden, hjælper det til, at stimulere kollagenproduktionen, øge blodcirkulationen og forbedre hudens tekstur samt elasticitet.

Læs mere her


Hårfri med IPL

Vil du slippe for at plukke, shave og vokse hår? 
Er du træt af hudgener som røde knopper og indgroede hår?

Vita Nova Skincare – Middelfart, tilbyder permanent hårfjerning med den sikre og meget effektive IPL Nordlys.

Læs mere her


Rejuvination med IPL

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger, røde ar eller mærker efter bumser?

Hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne behandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Læs mere her


Fjernelse af karspræninger med IPL

Karsprænginger eller karudvidelser optræder typisk på hænder, kinder, bryst og ben.

De kommer med alderen og kan skyldes gener og miljø. Karsprængninger kan opstå grundet for meget sol gennem tiderne eller grundet visse former for hudsygdomme, såsom rosacea.

Om karsprængningen kan fjernes med laser afhænger af placeringen og størrelsen.

Læs mere her


Behandling med SkinBooster

Skinbooster er en unik behandling for dig, der ønsker en glat og ensartet hud. Skinboostere fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører skinboosteren let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra. Samtidig med den udglatter fine rynker, hydrerer den huden indefra, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Læs mere her


Behandling med Microtox/microgold

Er en minnimalt invasiv hudforyngende behandling, der består af en beholder med fine nåle, der indeholder et effektivt skrædersyet serum. De 24 karat guldnåle generer mikrokanaler i huden, hvorigennem ingredienser bliver overført til huden og frigives i den valgte nålelængde på en korrekt og kontrolleret måde. Både nåle og serum stimulerer begge kroppens kollagen, og mikrokanalerne hjælper med, at kanalisere de aktive ingredienser ned under dermis.

Microgold/microtox gold er fugtgivende og hudforyngende samtidig med, at den effektivt behandler aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter og ar. Botox minimerer endvidere porestørrelsen.

Læs mere her


Hyperhidrose behandling med Botox

Hyperhidrose (ekstrem svedtendens) betegner, at man sveder unormalt meget fra forskellige områder på kroppen. Hvis man lider af svedgener i armhuler eller på hænder, kan man behandle med botox. Helt overfladisk i huden injiceres, en meget lille mængde botox ind i hele det producerende område, som små papler. 

Botox hindrer aktiveringen af svedkirtlerne, men kun lokalt på det stedt hvor det injiceres.

Læs mere her