Hemmeligheden bag en frisk hud med en skøn glød


Hvad er Belotero Skinbooster?

Hos Vita Nova Skincare anvender vi bla. belotero revive, som er en såkaldt skinbooster. Skinbooster behandlingen går egentlig under en filler, men er ikke en filler i traditionel forstand, da den ikke ændrer ansigtets form. Skinboosteren består af en meget tynd type filler, som består af hyaluronsyre, vand og glycerol. Hyaluronsyre er en naturlig komponent, som allerede findes i vores hud. Det er bl.a. dette som tabes i takt med at alderen stiger. Glycerol er et naturligt stof som binder ekstra meget fugt til huden.

Skinboosteren tilfører dermed en hel masse fugt og naturlig fylde til huden indefra. På den måde er den med til at genopbygge hudens elasticitet, fasthed og glød, hvorfor den efterlader huden frisk og velhydreret med en smuk glød.

Fordelen ved skinboosterbehandlingen er derved, at den stimulerer hudens egen produktion af bindevæv. Det vil sige, at når hyaluronsyren nedbrydes, typisk efter 9-12 måneder, så vil huden have dannet sine egne bindevævsfibre, som på den måde giver huden sin fylde og virker udglattende.

Hvem passer skinbooster behandlingen til?

Belotero revive er velegnet til de fleste hudtyper og kan både benyttes til mænd og kvinder.

Den er velegnet til både den yngre og den modne hud. Den yngre hud er det primært med ønsket om en mere glat og ensartet hud struktur og ikke grundet mangel på volumen.

Til den modne hud, kan skinboosteren bidrage til en forbedret elasticitet og fasthed, men den er også med til at udglatte fine linjer.

Disse områder kan behandles med skinbooster:

    • Ansigt
    • Hals
    • Decolté
    • Hænder

Hvordan foregår en skinbooster-behandlingen?

Før behandling med Skinbooster: Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores godkendte behandlere, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med Skinbooster: Der er mulighed for at få påført lokalbedøvende creme på det område der skal behandles med skinbooster. Behandlingen foregår ved at små serier af filler lægges ned i den allerøverste del af huden. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule rødme på det behandlede område efter behandlingen, dette aftager hurtig.


skinbooster filler

Resultatet af Skinbooster behandling: Du vil allerede efter første behandling opleve en forbedring, vi anbefaler dog at behandlingen gentages 3 gange med 4 ugers interval for det mest optimale resultat.

Hvor længe holder en skinbooster behandling?

Filler baseret på hyaluronsyre (HA filler) er en ikke-permanent filler der nedbrydes naturligt i løbet af 9 måneder. Men anhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 9-12 måneder. Belotero Revive giver derved markedets bedste holdbarhed.

Er der bivirkninger ved skinbooster behandlingen?

Der kan under selve behandlingen være lidt ubehag når filleren injiceres under huden, da det kan stramme og svie lidt. Herudover er de hyppigste bivirkninger let hævelse, rødme og så kan der forekomme hvid/blålig misfarvning af huden omkring indstiksstederne. Dette vil dog aftage igen, som regel i løbet af 2-3 dage.

Hvis man herudover har tendens til forkølelsessår, kan behandlinger omkring munden fremprovokere udbrud. Vi plejer derfor at anbefale at man tager forebyggende medicin.

Leave a Comment