0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

Kemisk peeling

Hos Vita Nova Skincare anvender vi NeoStrata´s hudplejeprodukter til vores kemiske peelinger og ansigtsbehandlinger.

Vi er godkendt hos styrelsen for patientsikkerhed til udførelse af kemiske peelinger med ph værdi under 3.

Kemisk Peeling
Kemisk Peeling
1500 kr
Kemisk Peeling Pakke
3 Behandlinger
3500 kr
NeoStrata er videnskabeligt avanceret og klinisk testet hudpleje, som er udviklet med det formål at genskabe og forbedre huden og give den et nyt udseende. De unikke, patenterede teknologier fra NeoStrata hjælper huden med at forny sig. Neostrata avanceret hudpleje forhandles kun på lægeklinikker. Hos Vita Nova Skincare arbejder vi kun med klinisk testet og evidensbaseret hudpleje.

Hvad er kemisk peeling (medicinsk peeling)

En kemisk peeling hos Vita Nova Skincare er en behandling af huden med en kemisk opløsning. Den kemiske opløsning arbejder sig ned til det hudlag, hvor de nye hudceller skabes. Her stimuleres huden til at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre i huden. Hudens kvalitet forbedres, og ujævnheder og pigment fjernes. En kemisk peeling/medicinsk peeling kan være overfladisk eller middeldyb afhængig af formålet i huden.

Hos Vita Nova Skincare anvender vi NeoStratas peelingsystem til overfladiske peelinger. Systemet består af fire glycolsyrepeelinger og to målrettede specialpeelinger (boosters). Specialpeelingerne kan anvendes alene eller i kombination med en af glycolsyrepeelingerne. Til de dybe peelinger anvender vi salicylsyre (BHA).

Oversigt over midler der anvendes til medicinsk peeling:

  • AHA (Frugtsyre)
  • GHA (Glycolsyre)
  • BHA (Salicylsyre)

Disse findes i forskellige styrker. Hvilken type peeling, der passer bedst til din hudtype og dit behov, planlægger vores læge sammen med dig. Inden peelingbehandlingen vil du få foretaget en uforpligtende forundersøgelse, hvor råd og vejledning indgår. 

Inden behandling med kemisk peeling

Inden behandling med kemisk peeling, vil du få en gratis forundersøgelse. Hos Vita Nova Skincare er det en læge, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i, hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling, der passer bedst til dig og din hudstruktur. Herefter skal der, efter Sundhedsstyrelsen bekendtgørelse, være 48 timers betænkningstidinden første behandling. Er behandlingen på lægelig indikation, eksempelvis behandling af akne, rosacea og melasma, kan behandlingen gives samme dag.

Selve behandlingen med kemisk peeling.

Vi starter med at rense din hud grundigt, og herefter påføres den aftalte syre. Når denne har virket tilstrækkeligt, afhængig af hvilken dybde man vil opnå, bliver den neutraliseret med en base.Efter neutraliseringen påføres en oxygen recovery maske, som du har på i ca. 10 min. Herefter påføres en til to serumer udvalgt efter din hudtype. Afslutningsvis påføres Bionic Face Creme for intensiv fugtpleje. For optimal effekt skal man have en god hudpleje. Dette vil du blive instrueret i både før og efter behandlingen. I forbindelse med selve peelingen kan der opstå rødme, let svie og irritationsamt afskalning. Dette er helt normalt, og det fortager sig i løbet af få timer til et par dage. 

Resultatet efter kemisk peeling

Kemisk peeling giver huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Du vil opleve en reduktion af gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet, uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. Behandlingen fremmer også en smuk glød og virker hudopstrammende. Effekten vil først indtræffe over tid, men nogle vil se et hurtigt resultat, ogandre først efter flere behandlinger. Hudtype og -pleje, alder og livsstil, indvirker på, hvor mange behandlinger man skal have, men vi anbefaler 3-4 peelinger hver 3-4 uge, og herefter 1-2 gange om årligt som vedligeholdelse.

Vær særlig opmærksom på

Hvis man er solbrun eller skal på solferie udskydes behandlingen for at undgå hyperpigmenteringer. Efter behandlingen anbefales solcreme med faktor 30-50.   

 

NEOSTRATA OXYGEN MASKE

Bionic Oxygen Recovery er en reparerende efterbehandling, som indeholder molekylær ilt og en PHA- sammensætning, der kombineret med hinanden reducerer rødme og hjælper huden med at restitueresig. Oxygenmasken indgår i alle vores peelingbehandlinger.
Ilt bidrager til at øge celleenergien og optimere kollagenniveauerne i huden, hvilket stimulerer reparationen efter en behandling. Oxygenmaskebehandlingen passer til alle hudtyper.

HJEMMEPEELING

Smooth Surface Daily Peel Pads til hjemmebrug hjælper til med at opbygge hudens naturlige volumen og minimerer derved indtrykket af linjer og rynker.

Samtidig eksfolieres huden mildt, og cellefornyelsen stimuleres. Behandlingen anbefales til robust hud, som har behov for ekstra antiagingeffekt, samt til hud med overskudsproduktion af talg og med tendens til at få urenheder.

Produktet består af 36 pads og en opløsning (60 ml) Kan købes i klinikken eller via hjemmesiden under køb NeoStrata produkter

PRIS: Kr. 599,-

 

Citriate treatment system

En intensiv peelingbehandling til hjemmebrug, som kan anvendes efter en eller flere NeoStrata-peelinger på klinikken med det formål at opnå en synlig forbedring og vedligeholdelse af en glat og frisk hud. Kan anvendes af alle, som ikke har følsom hud.

Emballage med 8 stk Citriate solution (1.5 ml) plus to stk. bionic Face Cream. (10 g). Kan købes i klinikken eller via hjemmesiden under købe NeoStrata produkter.

                                                                   PRIS: Kr. 599,-