Skinkó e er et hyaluronsyreprodukt med 50 vitaminer, mineraler og aminosyrer, der giver en opstrammende effekt i huden samt reducerer mørke pletter ved at mindske pigmentet. 

En behandling med Skinkó e kan laves både i øjenområdet, underansigt, øvre ansigt og på hænderne.

Denne avancerede behandling er designet til at booste huden med essentielle vitaminer og opbygge cellestrukturen, hvilket giver dig en sund velhydreret hud, med en rigtig fin glød. Lad os gennemgå de fantastiske fordele ved denne behandling, især den magiske effekt af hyaluronsyre.

Boost din hud med vitaminer

Viscoderm Skinkó E er en målrettet injektionsbehandling, der leverer en blanding af vitaminer direkte ind i din hud. Disse vitaminer inkluderer C-vitamin, E-vitamin, B-vitaminer, og biotin, der alle spiller en afgørende rolle i at forbedre hudens sundhed og udstråling.

C-vitamin er en kraftfuld antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter huden mod miljømæssige skader. Det bidrager også til produktionen af kollagen, som er nøglen til en fast og elastisk hud.

E-vitamin nærer og fugter huden dybt, hvilket giver den en blødere og mere strålende tekstur. Dette vitamin hjælper også med at forbedre hudens evne til at holde på fugt, hvilket er afgørende for at forhindre dehydrering og tørhed.

B-vitaminer, herunder B5, B6 og B8, spiller en rolle i regenereringen af hudceller og hjælper med at forbedre hudens overordnede sundhed og glathed.

Biotin, også kendt som B7, er en vigtig komponent i at opretholde en sund hudbarriere. Det hjælper med at bevare fugt og reducerer rødme og irritation, hvilket giver dig en mere ensartet hudtone.

Opbyg cellestrukturen for ungdommelig glød

Viscoderm Skinkó E er mere end blot en vitamininjektion; det arbejder også dybt inde i hudens struktur for at styrke og opbygge den. Behandlingen indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der forbedrer syntesen af kollagen og elastin.

Kollagen er det naturlige protein, der giver din hud sin fasthed og spændstighed. Med tiden begynder kollagenproduktionen at falde, hvilket fører til fine linjer og slap hud. Viscoderm Skinkó E booster produktionen af kollagen, hvilket giver dig en opstrammet og mere ungdommelig hudstruktur.

Elastin er en anden vigtig komponent, der giver huden elasticitet. Med aldring mister vi gradvist elastin, hvilket resulterer i tab af hudens naturlige spændstighed. Denne behandling stimulerer også elastinproduktionen, hvilket giver din hud en glattere og mere elastisk fornemmelse.

Hyaluronsyre – nøglen til en fugtgivende hud

En anden vigtig ingrediens i Viscoderm Skinkó E er hyaluronsyre, som er kendt for sin dybt fugtgivende virkning. Hyaluronsyre har en utrolig evne til at tiltrække og binde fugt til huden, hvilket hjælper med at holde den glat, fyldig og fugtet.

Med alderen falder mængden af naturlig hyaluronsyre i huden, hvilket kan føre til dehydrering og udseendet af fine linjer og rynker. Ved at tilføre hyaluronsyre med denne behandling, bliver huden revitaliseret, og du vil opleve en øjeblikkelig og vedvarende fugtgivende effekt.

Opdag den strålende forvandling med Viscoderm Skinkó E

Viscoderm Skinkó E er ikke kun en behandling; det er en komplet hudfornyelsesoplevelse. Med dens kombination af vitaminer og evnen til at opbygge cellestrukturen, samt den fugtgivende effekt af hyaluronsyre vil efterlade din hud blød, smidig og mere strålende end nogensinde før.

Viscoderm Skinkó e gives som et kurforløb med 3-5 behandlinger, behandlingen gives hver 14 dag i kurforløbet.

Herefter anbefales en vedligeholdelses behandling hver 6-8 mdr.

For at få injektions behandlingen kræves det forundersøgelse først, hvor der skal gå 48 timers betænkningstid, jvf. Den danske lovgivning om kosmetiske behandlinger. Har du indenfor de sidste 2 år fået lavet filler forundersøgelse hos vita nova skincare kan denne bruges.

Viscoderm Skinkó e kan også købes tillæg til din SkinPen behandling, hvor vitaminkomplekset påføres huden sammen med Skinpen behandlingen.

Kræver ikke forundersøgelse med betænkningstid.

De bedste hilsner

Læge Maja

Vita nova skincare teamet

Leave a Comment