0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

SkinPen
(microneedling)

Opnå en smuk naturlig og ensartet hudstruktur med skin pen behandling. Hos Vita Nova Skincare tilbyder vi behandling med Skinpen også kaldet microneedling. Skin Pen bruger kollagen-induktionsterapi til behandling af pigmentering (melasma), aldringstegn, samt ar efter akne og operationer. Skinpen er klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder, uanset lys eller mørk hud.

SkinPen er en naturlig behandling da den stimulere hudens egne processer til genopbygning og cellefornyelse.

 

SkinPen (microneedling)
SkinPen (Ansigt+Hals)

1800 kr

SkinPen (Ansigt + Hals + Decolté)
2000 kr
SkinPen 1 stort område ( Mave, Ryg, Baller)

1800 kr

SkinPen Pakke 1 ( Ansigt+Hals) 3 behandlinger
3500kr
SkinPen Pakke 2 ( Ansigt+ Hals + Decolté) 3 behandlinger
4500 kr
SkinPen Pakke 3 stort område( Mave, Ryg, Baller) 3 behandlinger
3500 kr

Tillæg til SkinPen behandling

Viscoderm Skinko E vitamin og mineral anti-age kompleks

500 kr

Hvad er microneedling (Skin Pen)

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Resultatet er en effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret. SkinPen er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), enheden er ligeledes CE-mærket og har ISO certifikat.

SkinPen er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt. Enheden kan bruges på personer fra 22 år og opefter. Derudover er “nede tiden” ophelingstiden kort dvs. man kan fint gå på arbejde dagen efter behandlingen. Effekten viser sig gradvist og giver en permanent forbedring af huden. Du kan forvente en markant forbedring i forhold til udgangspunktet, antallet af anbefalede behandlinger varierer afhængig af hvilket hud problem der ønskes behandlet. Generelt bør du gennemføre 3-5 behandlinger med ca 4 ugers mellemrum.

Sådan foregår en SkinPen (microneedling) behandling

Inden behandling med Skin Pen

Hos Vita Nova Skincare vil du inden din Skin Pen behandling,  få en gratis forundersøgelse af en af vores læger, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil grundigt blive vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din hudstruktur.

Selve behandlingen med Skin Pen

Behandlingen foregår således at huden afrenses og der påføres lokal bedøvende creme. Herefter benyttes Skin Pen som er et elektronisk stempel med tynde nåle der penetrerer huden i en varierende dybe fra 0,5 til 2,5 mm.  Under behandlingen påføres en serum hvor de aktive ingredienser vil have en større effekt, end hvis den blev påført huden almindeligvis, samtidig medvirker serumen til at nålen glider let henover huden. Behandlingen kan mærkes svagt, som en prikken og stikken. Man kan opleve, at huden vil være rød og varm efter behandlingen, men dette aftager i løbet af 4 timer og er væk efter 12-14 timer.

Resultatet efter behandlingen

SkinPen frisker huden op, fjerner fine linjer, reducere rynker og får huden til at se yngre ud. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt, denne er optimal dagen efter behandlingen, dog vil vi anbefale 3-5 behandlinger for at få et optimalt resultat. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 3-4 mdr.

Eksempler på behandlinger med SkinPen ( microneedling)

SkinPen hjælper med reducering af

  • rynker
  • aldringstegn
  • akne, aknear
  • brandsår
  • strækmærker
  • pigmentfejl (melasma) 
  • reducering af store porer
AfterlightImage 13

Opgrader din SkiPen behandling

Med Viscoderm® Skinko E anti-age kompleks

Viscoderm® Skinko E er et  anti-ageing og antioxidant komplekser, der indeholder mere end 50 dermofunctional elementer, herunder ikke-kryds-linked hyaluronsyre (700kDA), mineraler, aminosyrer og vitaminer, alle ingredienser har en særlig genopbyggende effekt på huden, og optimere SkinPen behandlingen 

 


Hvorfor vælge Vita Nova Skincare - til din microneedling behandling

Hos vita nova skincare er fagligheden i højsædet. Du vil hos Vita Nova Skincare blive mødt af dygtig og kompetent personale. Alle behandlinger hos Vita Nova skincare udføres af kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske. I kraft af vores speciallægers uddannelse indenfor almen medicin, har vi en stor erfaring med diverse hudsygdomme og behandling. Du vil blive mødt af samme behandler i hele dit forløb. Dette sikre tryghed og ensartethed i dine behandlinger

Vita Nova Skincare anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker der er registeret af styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted hvor du føler dig tryg og hvor du føler,at du bliver velinformeret om din behandling.