0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

skinbooster med Filler

Belotero revive quality skin booster er en unik behandling for dig der ønsker en glat og ensartet hud. Skin quality boosteren fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra. Samtidig med den udglatter fine rynker, hydrerer den huden indefra, så den fremstår frisk, glat og fyldig.
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
1 ml
1600 kr
2 ml
2600 kr
Skinbooster Pakke
3 behandlinger med 1 ml pr. månede i 3 måneder
4200 kr

Hvad er en Skinbooster behandling

Belotero Revive Skinbooster er særlig god til ansigtet, hænder og bryst. Fordelen ved behandlingen er, at den stimulerer hudens egen produktion af bindevæv. Det vil sige, at når hyaluronsyren nedbrydes, typisk efter 9-12 måneder, så vil huden have dannet sine egne bindevævsfibre, som giver huden fylde og virker udglattende. Hos Vita Nova Skincare bruger vi Belotero revive quality skinbooster. Modsat andre fillers har Belotero en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance af højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet, som øger fillerens integration i huden og dermed resultatet. Belotero er derfor specialdesignet til at kunne integrere sig i huden, så der opnås et fint og jævnt resultat uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer. Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden, og er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero fokuserer på at skabe kvalitet og give de bedste produkter, så der opnås et sikkert resultat, som både ser naturligt ud og holder længe. Behandling med skinbooster udføres af læge. Vi anbefaler at behandlingen gentages 3 gange med 4 ugers interval. Effekten af behandlingen holder typisk 9-12 mdr.

Hvordan foregår en Skinbooster behandling

Før behandling med Skinbooster.

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores læge Maja Bjerre Christiansen, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med Skinbooster

Hos Vita Nova Skincare bliver behandlingen udført af Læge Maja Bjerre Christiansen. Du vil få påført lokalbedøvende creme på det område der skal behandles med skinbooster. Behandlingen foregår ved at små serier af filler lægges ned i den allerøverste del af huden. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule rødme på det behandlede område efter behandlingen, dette aftager hurtig.  

Resultatet af Skinbooster behandling.

Du vil allerede efter første behandling opleve en forbedring, vi anbefaler at behandlingen gentages 3 gange med 4 ugers interval. Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 9-12 måneder.