0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Rejuvination / hudforyngelse

Rejuvination

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger, røde ar eller mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig. Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne behandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Hudforyngelse med IPL

Hos Vita Nova Skincare Middelfart benytter vi IPL-nordlys, IPL står for intense pulsed light. Systemet har flere bølgelængder og kan behandle mange forskellige hudtilstande herunder karsprængninger, solskader, diffus rødme, uønsket hårvækst og hudforbedring.

Ujævn hudtone samt solskadet hud, skyldes hudforandringer som ofte forekommer med alderen. Årsagen til disse hudforandringer, er ofte soleksponering. Men genetik, miljø og bestemt medicin, kan også have indflydelse på, hvordan hudens overflade bliver påvirket. Med IPL har vi mulighed for at forbedre hudtonen og på den måde skabe en større ensartethed, samt tilføre huden en fin glød. Når vi behandler ujævn hudtone og solskadet hud, vil IPL lyset trænge ned i dermis (læderhuden), her vil der blive fremkaldt, en lille kontrolleret inflammation. Kroppen vil reagere på de små skader, hvorefter den vil begynde og reparere dem, ved bl.a. at danne nyt bindevæv. Der produceres herved vækstfaktorer, som stimulerer hudens celler, til at øge produktionen af kollagen og elastin, disse elastiske fibre giver huden øget styrke og smidighed. Derudover absorberes lyset i hudens pigment melanin, hvorefter lyset omdannes til varme, varmen ødelægger pigmentet, så farven bliver nedbrudt til mindre farvekorn. Den nye og mere jævne hudtone vil trænge op til overfladen, og overhuden med den mørke farve fra ujævnhederne og solskaderne vil derved udskiftes. Processen vil gøre ujævnhederne og solskaderne mere mørke de første dage, herefter vil de skalle af. IPL er derved en effektiv og mild behandlingsform, til at opnå en mere ensartet hud med en fornyet glød.

 

Før behandlingen

En IPL-behandling forudgås altid af en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske eller speciallæge. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende. Da der ved denne behandling ikke er krav om betænkningstid, kan behandlingen udføres samme dag som forundersøgelsen.

Undgå solen -Det er vigtigt, at man er så lys i huden som muligt og som minimum ikke har fået sol i en måned inden behandlingen. Vi anbefaler at du møder op til behandlingen uden makeup.

Undgå at bruge selvbruner –Selvbruner må ikke anvendes minimum 3 uger op til behandlingen.

Under behandlingen 

Huden der ønskes behandlet afrenses, der påføres et lag gel. Gelen fungerer som lysleder, så lyset kommer ned i huden. Lyset absorberes i hudens pigment melanin, hvorefter lyset omdannes til varme.

Behandlingen vare ca. 20-30 min for et ansigt og det samme for decolté. Hænder ca 15 min.

Hvert skud med IPL føles som et lille slag med en elastik efterfulgt af varme. Under behandlingen har du briller på, som afskærmer lyset.

Efter behandlingen

Efter IPL-behandlingen, er det normalt at føle sig varm og rød i huden. Det kan minde om en mild solskoldning, symptomerne aftager efter en times tid.

solskaderne bliver mørkere i nogle dage efter behandlingen og skaller af 4-7 dage efter behandlingen, det er kun pigmentpletten der skaller af. Du kan fint tage på arbejde dagen efter behandlingen. Efter IPL-behandlingen skal du undgå sol i minimum 4 uger og bruge  solfaktor 50, som vi generelt altid anbefaler for at beskytte huden.

 

 

Resultatet

Resultatet ses allerede efter 7-10 dage. Størstedelen kan se en forskel allerede efter en behandling. Det er dog meget afhængigt af selve udgangspunktet for behandlingen. Ofte anbefaler vi 2-3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler, at du kombinerer denne behandling med medicinsk hudpleje, som fx Neostrata. Den ujævne hudtone kan vende tilbage med tiden, da det er et produkt af den eksponering huden udsættes for.

 

 

Klippekort til rejuvination

-køb 3 behandlinger og opnå 50% på 3 behandling

Der anbefales 2-3 behandlinger for bedste resultat

Pris IPL -Rejuvination

Mindre område

900 kr

Ansigt

2200 kr

Hænder

1400 kr

Hals

1400 kr

Bryst

2200 kr

Ansigt, hals og bryst

4500 kr