Rejuvination med IPL

Vita Nova Skincare – Middelfart

Rejuvination – hudforyngelse

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, røde ar eller mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med IPL være den ideelle behandling for dig. Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne behandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Book gratis konsultation
pris på rejuvination med laser hos vita nova skincare middelfart

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet.
Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale.
Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Ved forundersøgelsen vil du møde vores en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læger.
Med udgangspunkt i dit ønske ligges der en plan for behandlingen

Vi anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler, at du bliver velinformeret om din behandling.


Hudforyngelse med IPL

Ujævn hudtone samt solskadet hud, skyldes hudforandringer som ofte forekommer med alderen. Årsagen til disse hudforandringer, er ofte soleksponering. Men genetik, miljø og bestemt medicin, kan også have indflydelse på, hvordan hudens overflade bliver påvirket. Med IPL har vi mulighed for, at forbedre hudtonen og på den måde skabe en større ensartethed, samt tilføre huden en fin glød.
Når vi behandler ujævn hudtone og solskadet hud, vil IPL lyset trænge ned i dermis (læderhuden), hvor der vil blive fremkaldt, en lille kontrolleret inflammation.
Kroppen vil reagere på de små skader, hvorefter den vil begynde og reparere dem, ved bl.a. at danne nyt bindevæv. Der produceres herved vækstfaktorer, som stimulerer hudens celler, til at øge produktionen af kollagen og elastin, disse elastiske fibre giver huden øget styrke og smidighed.
Derudover absorberes lyset i hudens pigment, melanin, hvorved lyset omdannes til varme og slår pigmentet i stykker, så farven bliver nedbrudt til mindre farvekorn. Dette ødelagte pigment vil i de efterfølgende dage trænge op til overfladen af huden og forsvinde, hvorefter den nye og mere jævne hudtone vil kunne ses. IPL er derved en effektiv og mild behandlingsform, til at opnå en mere ensartet hud med en fornyet glød.


Hvordan foregår behandling med IPL hos
Vita Nova Skincare

Før du kan få behandling med IPL

Skal du have en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske eller speciallæge. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende. Da der ved denne behandling ikke er krav om betænkningstid, kan behandlingen udføres samme dag som forundersøgelsen.

Undgå solen -Det er vigtigt, at man er så lys i huden som muligt og som minimum ikke har fået sol i en måned inden behandlingen. Vi anbefaler at du møder op til behandlingen uden makeup.

Undgå at bruge selvbruner –Selvbruner må ikke anvendes minimum 3 uger op til behandlingen.

Det er muligt, at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

Du skal være over 18 år for at blive behandlet med IPL, medmindre der er en medicinsk indikation.

Selve behandlingen med IPL

Din behandling starter ved at der tages et før-billede.

Huden der ønskes behandlet afrenses, der påføres et lag gel. Gelen fungerer som lysleder så lyset ledes ned i huden. Lyset absorberes i hudens pigment melanin, hvorefter lyset omdannes til varme.

Behandlingen vare ca. 20-30 min for et ansigt og det samme for decolté. Hænder ca 15 min. Hvert skud med IPL føles som et lille slag med en elastik efterfulgt af varme. Under behandlingen har du briller på, som afskærmer lyset.
Efter IPL-behandlingen, er det normalt at føle sig varm og rød i huden. Det kan minde om en mild solskoldning, symptomerne aftager efter en times tid.

Solskaderne bliver mørkere i nogle dage efter behandlingen og skaller af 4-7 dage efter behandlingen, det er kun pigmentpletten der skaller af. Du kan fint tage på arbejde dagen efter behandlingen. Efter IPL-behandlingen skal du undgå sol i minimum 4 uger og bruge  solfaktor 50, som vi generelt altid anbefaler for at beskytte huden.

Resultat og varighed

Resultatet ses allerede efter 7-10 dage. Størstedelen kan se en forskel allerede efter en behandling. Det er dog meget afhængigt af selve udgangspunktet for behandlingen. Ofte anbefaler vi 1-3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler, at du kombinerer denne behandling med medicinsk hudpleje, som fx ZO skin health eller Neostrata. Den ujævne hudtone kan vende tilbage med tiden, da det er et produkt af den eksponering huden udsættes for.

Behandling kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

Populære områder for Rejuvination

Ansigt

Hals

Hænder

Spørgsmål & Svar omkring
Rejuvination med IPL

Spørgsmål: Hvem er gode kandidater til IPL?
Mennesker med solskader, alderstegn, rynker eller ujævn hudtone kan være gode kandidater til IPL-rejuvination.
Behandlingen henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre. 

Spørgsmål: Hvad kan jeg forvente under en IPL-behandlingssession
Under en IPL-behandlingen vil du bære beskyttelsesbriller, mens vores specialist fører en håndholdt enhed over det område,
der skal behandles. Du kan føle en let prikkende eller varmefornemmelse under behandlingen.

Spørgsmål:Er der nogen downtime efter en IPL-behandling?
Der er normalt minimal downtime efter en IPL-behandling. Nogle mennesker oplever mild rødme eller hævelse i det behandlede område, men dette forsvinder typisk inden for et par timer til et par dage.:

Spørgsmål: Hvor længe varer resultatet?
For nogle kan en enkelt behandling være tilstrækkelig for det ønskede resultat. Størstedelen kan se en forskel allerede efter én behandling. Det er dog meget afhængigt af selve udgangspunktet for behandlingen. Som oftest anbefaler vi 1-3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

Spørgsmål: Hvornår kan jeg forvente at se resultater efter en IPL-behandling?
Du kan begynde at se forbedringer i din hudens tone og tekstur inden for et par uger efter en IPL-behandling. Forbedringer fortsætter normalt gradvist over flere måneder, da kollagenproduktionen øges.

Se priser


Før og efter IPL