0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

Retinol peeling - Kemisk peeling

Advanceret A-vitamin Peeling – Retinol 

Hos Vita Nova Skincare tilbyder vi den højt avanceret A-vitamin peeling fra Neostrata, peelingen indeholder retinol og et såkaldt Retinol Boosting Complex bestående af to volumenstimulerende ingredienser. Peelingen eksfolierer huden, gør fine linjer og rynker mindre markante, bidrager til at minimere acne, øger hudens fasthed og giver samtidig en jævnere hudtone. Retinol peeling er et perfekt bidrag til en hud, som har alderstegn og en ujævn hudtone, pigmentering og som er tilbøjelig til at få acne eller urenheder.

Dokumenteret effekt

Denne A-vitamin peeling har en dokumenteret effektiv effekt på en række hudproblemer.

  • Reduktion af pigmentering (melasma)
  • Forbedring af hudstrukturen
  • Reduktion af fine linier og rynker
  • Reduktion af urenheder, hudorme og akne
Retinol Peeling
Retinol Peeling
1500 kr
Retinol Peeling Pakke
3 Behandlinger
3500 kr

Sådan virker Retinol Peelingen

De 3% retinol virker eksfoilerende, udjævner hudtonen, reducerer pigmenteringen og styrker hudens støttende matrix, hvilket igen minimere synligheden af de fine linier og rynker. Neocitrate stimulerer kollagensyntesen og giver spændstighed. Aminofil der er et aminosyrederivat, stimulere hudens egenproduktion af hyualuronsyreog kollagen.

peelingen kan med fordel kombineres med vores andre hudforbedrende behandlinger. Med retinol peel opnår du et naturligt udseende uden at se behandlet ud.

Behandlingen er ideal til behandling af pigmentering (melasma), forbedring af hudstrukturen samt reducering af urenheder, hudorme og akne

Sådan foregår behandlingen

Før behandling med Retinol (A-vitamin)

Behandlingen kræver ingen forundersøgelse. Hvis du bruger cremer med Retinol (A-vitamin) anbefaler vi at du holder pause et par dage forinden, samt en uge efter behandlingen.

Selve behandlingen

Lægen starter med at gennemgå behandlingen og hvad du kan forvente dagene efter behandlingen . Vi starter med at rense din hud grundigt, herefter på føres Retinol opløsningen med en pensel. Selve behandlingen er smertefri og tager kun 15 minutter, hvorfor den er ideal som “Lunch break treatment” peelingen efterlader huden med en rigtig fin glød.

Peelingen skal sidde på i 8 timer (3 timer hvis sensitiv hud) der udleveres en ansigtsvask på klinikken som peelingen vaskes af med.

Resultatet efter behandlingen

Peelingen medfører en synlig afskalning 2-3 dage efter behandlingen, hvilket er helt normal. Retinolbehandlingen anbefales hver 6-8 uge. Kan med fordel kombineres med andre kemiske peelinger ( PH-peelings).