0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

Med tiden vil dit ansigt miste sin naturlige fylde, og produktionen af de kollagene fibre og hyaluronsyre falder.

Grundet tyngdekraften vil huden trækkes nedad, hvilket kan få rynkerne til at træde frem som furer, nedadvendte mundvige, indsunkne kinder og mørke rander under øjnene. Dette kan få os til at se trætte eller sure ud, selvom vi ikke er det. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv. En følelse af at være smuk og den bedste udgave af sig selv kan have en positiv effekt på humøret og selvfølelsen.

Hvis du er ked af nogle rynker eller furer i ansigtet, findes der gode muligheder indenfor kosmetiske behandlinger for at gøre noget ved det.

Hvad er Filler- Belotero Filler

Ikke permanent filler består af hyaluronsyre også kaldet HA-filler, som er de sukkerstoffer, der findes naturligt i huden. Hos Vita Nova Skincare benytter vi et filler produkt der hedder Belotero. En behandling med Belotero filler er en effektiv behandling til at fjerne rynker og genskabe hudens naturlige volumen samtidig med, at den hydrerer huden. Belotero filler er fremstillet af den samme volumen- og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud, nemlig hyaluronsyre.
Filler
Belotero
0.6 ml

1800 kr

1 ml

2600 kr

2 ml

4800 kr

Belotero Revive Skinbooster
1 ml

2000 kr

2 ml

3000 kr

Belotero Revive Skinbooster Pakke

3 behandlinger med 1 ml pr. månede i 3 måneder

5000 kr

3 behandlinger med 2 ml pr. månede i 3 måneder

8000 kr

Hyalase ( Opløsning af Filler)
1 ml

1500 kr

En Belotero-behandling er en god og sikker behandling, når du ønsker et naturligt og friskt udseende. Hyaluronsyre tiltrækker vand og kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt, og på den måde opretholdes hudens glatte overflade. Belotero filler har en ekstra krydsbindende proces. Det betyder at Belotero filleren integreres på en naturlig måde i vævet. Belotero filler er registeret i hele verden, og er både FDA-godkendt og CE-mærket.Belotero er en filler af høj kvalitet, og der ses stor tilfredshed blandt kunderne.

Behandling med Filler hos Vita Nova Skincare Kolding - tryghed og høj faglighed

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet. Du vil hos Vita Nova Skincare blive mødt af dygtig og kompetent personale. Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske . Det er muligt at have den samme behandler i hele forløbet.

Dette sikrer tryghed og ensartethed i dine behandlinger. 

Vita Nova Skincare anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registeret ved styrelsen for patientsikkerhed. 

Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret om din behandling.

filler

Sådan foregår behandling med filler hos Vita Nova Skincare

Før behandling med Filler

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores læge Maja Bjerre Christiansen, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med Filler

Hos Vita Nova Skincare bliver behandlingen udført af Læge Maja Bjerre Christiansen.Skal du have lavet læber vil du få påført lokalbedøvende creme på dine læber 30 min. inden behandlingen. Behandlingen foregår ved at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling med Filler

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter. Du vil opleve at rynkerne bliver glattet ud med det samme eller læberne bliver større og fyldigere. Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Hvor behandler man med Filler

Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse med Belotero lips kan være den rette behandling for dig, der har et ønske om mere fylde i læberne, eller gerne vil have justeret din læbeform, så de får et mere symmetrisk og harmonisk udseende. Nogle er født med små læber, andre mister fylde med alderen. Hos Vita Nova Skincare udføres behandlingen af en læge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform og behandler ud fra et princip om gradvis opbygning. Derfor kommer du ikke ud med overfyldning, men med et æstetisk look der passer til dig. Ved behandling af læberne arbejder vi med enten 0.6 ml eller 1 ml Belotero filler. Behandlingen holder mellem 6 og 12 mdr. Regelmæssig behandling med Belotero filler giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Normalt skal læbebehandlingen gentages efter 6-12 mdr. alt afhængig af din livsstil. Du skal forvente, at den første behandling holder kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

 

Kindben

Markering af kindben med Belotero filler. Oplever du, at dine kindben er sunket eller faldet ind med alderen? Det er en naturlig del af aldringen, at vævet mister sin elasticitet og påvirkes af tyngdekraften. Kinderne trækkes nedad og midten af ansigtet fremtræder mere indsunken, imens nasolabialfurerne bliver mere synlige. De markerede kindben kan genskabes med Belotero filler ved at genskabe den tabte volumen og herved opnå en smuk V-shape ansigtsform. Resultatet af behandlingen holder mellem 12-18 mdr. afhængig af livsstil og hudtype. Ved ønske om V-shape kan belotero-behandlingen med fordel kombineres med botox-behandling. Ved at lægge botox i tyggemuskulaturen gøres ansigtet smallere og kindbene fremhæves. Hos Vita Nova Skincare udføres behandlingen af læge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform og behandler ud fra et princip om gradvis opbygning, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig.

Nasolabiale furer

Furer fra næse til mund – også kaldet nasolabiale furer – kan opstå på grund af tabt volumen, som ofte sker i forbindelse med alderen. Livsstil, genetik og mimik spiller også en rolle. Med alderen mindskes vores fedtdepoter, og vi mister fylde. Ligeledes bliver produktionen af vores kollagene fibre og hyaluronsyre mindre. Det betyder, at huden mister sin elasticitet og spændstighed og vil have brug for mere fugt. Mangel på den fylde, der før var i kinderne, sammen med tyngden gør, at der dannes furer fra næse mod mund (nasolabiale furer).  Det er ofte nogle af de første rynker der optræder, og de kan med alderen blive meget dybe og gøre ansigtsudtrykket meget groft. Nasolabiale furer udlignes ved brug af belotero filler, der lægges ind i fordybningen, eller ved løft af kindbenene. Hos Vita Nova Skincare udføres behandlingen af læge, og forandringen ses med det samme. Det endelige resultat ses efter 2 uger, hvor filleren har fordelt sig og trukket væske til. Behandlingen udføres med belotero filler, som er en ikke-permanent filler, der består hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv, og som binder vand og giver huden fugt og fylde. Behandlingen med belotero filler holder i ca. 6-12 mdr.

 

Panderynker – Filler I panden

Botox og filler er to forskellige behandlinger, der på hver sin måde bidrager til et mere friskt og yngre udseende. Hvor botox afslapper musklen, giver filler derimod volumen og fylde og er god til at korrigere asymmetri. Begge behandlinger kan stå alene, men de kan også kombineres. Når man behandler med både botox og filler, kan det give rigtig flotte og naturlige resultater. Når man eksempelvis har fjernet en rynke med botox, og musklen afslappes, kan der i nogle tilfælde være en lille fordybning i huden efter længere tids træk, og her kan filler gå ind og udjævne denne fordybning. Ved sådan en kombinationsbehandling kan der opnås rigtig gode resultater. Et eksempel herpå er bekymringsrynken i panden, der opstår efter lang tids træk fra den underliggende muskulatur. De små panderynker og linjer i panden kan også korrigeres med belotero filler. De små rynker og fine linjer behandles ofte med en af belotero´s tynde fillere. Der er mange muligheder, og derfor står vores læger og hudlæge altid klar til at hjælpe og rådgive dig med at finde den behandling, der vil være mest optimal for dig i forhold til det resultat, du ønsker.

Mørke rander under øjnene (tåretrug)

Mørke rander under øjnene, også kendt som tåretrug, kan skyldes at huden er tynd, og at blålige blodårer fremtræder tydeligt gennem huden og giver et mørkt indtryk. Der kan også være genetisk betinget mørkere hud under øjnene, ligesom dybereliggende øjne kan kaste en skygge. Hos Vita Nova Skincare behandler vi mørke rander under øjnene (tåretrug) med Belotero filler. Filler mod mørke rander giver et friskere udtryk ved at løfte den indsunkne rand op, så den kommer tilbage i hudniveau. Behandling af mørke rander under øjnene med belotero filler er en naturlig og simpel behandling, der holder i 9-12 mdr. Filleren består af hyaluronsyre, som naturligt findes i kroppens bindevæv, og som binder vand og giver huden fylde. Resultatet ses straks efter behandlingen, men det endelige resultat ses efter 2 uger, hvor filleren har fordelt sig og tiltrukket væske. At behandle tåretrug er en specialistbehandling, og en behandling der gradvis opbygges, så man undgår overfyldning. Der behandles typisk med 0.5 ml under hvert øje af gangen.

Hagekorrektion med Filler

Størrelsen og formen på hagen kan betyde meget for proportionerne i ansigtet. En hage kan have mange unikke former; vandret hage, smal hage, firkantet hage, kløft i hagen, grov hage. Ikke alle er glade for disse kendetegn. Med belotero filler kan man opnå en forbedring eller en korrektion af hagen. Behandlingen foregår ved injektion af belotero filler, som er en ikke-permanent filler, der består af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv, og som binder vand og giver huden fugt og fylde. Behandlingen med belotero filler holder i ca. 6-12 mdr. Hos Vita Nova Skincare udføres behandlingen af en læge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform, og behandlingen tilpasses, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig.

 

Næsekorrektion med Filler

Næsekorrektion uden kirurgi. Har du et ønske om at slippe af med bump, buler eller ujævnheder på næsen, men ønsker at undgå kirurgi, så kan en behandling med belotero filler være en mulighed. Næsekorrektion foregår ved, at der injiceres med belotero filler der, hvor næsen buler indad. Det vil give området mere fylde, hvilket resulterer i en lige linje. Belotero består af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv. Den binder vand og giver huden fugt og fylde. Resultatet ses med det samme, og behandlingen med belotero filler holder i ca. 6-12 mdr. Hos vita nova skincare udføres behandlingen af en læge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform, og behandlingen tilpasses, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig. Behandling af næseryggen med filler garanterer ikke samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

 

V-shape

V-shape også betegnet et V-formet ansigt er både fint og feminint. Når man opbygger en V-shape, er der nogle gange brug for en kombination af botox og filler. Filler bruges til at skabe fylde i kindben og hage/kæbelinje og samtidigt gøre ansigtet smallere nedadtil ved at lægge lidt botox i tyggemusklen. Derved skabes en feminin silhouette. Hos Vita Nova Skincare udføres både botox- og filler-behandlingen af læge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform, og behandler ud fra et princip om gradvis opbygning, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig. Prisen for V-shape med botox koster 2500 kr, og denne kan kombineres med filler. Prisen for filler er meget individuel, da det afhænger af, hvor der er behov for fylde. Ved forundersøgelsen vil vi kunne give en samlet pris. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Belotero -Porteføljen

Belotero-porteføljen består af en række avancerede hyaluronsyre-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, volumen-opbygning samt hydrering af huden. De forskellige typer af Belotero fillers kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden, så der laves en skæddersyet behandling for den enkelte ud fra hudens behov.