0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Filler

Med tiden vil dit ansigt miste sin naturlige fylde, og produktionen af de kollagene fibre og hyaluronsyre falder.

Grundet tyngdekraften vil huden trækkes nedad, hvilket kan få rynkerne til at træde frem som furer, nedadvendte mundvige, indsunkne kinder og mørke rander under øjnene. Dette kan få os til at se trætte eller sure ud, selvom vi ikke er det. Vi ønsker alle sammen at få det smukkeste frem i vores ansigt, så vi giver det bedste indtryk af os selv. En følelse af at være smuk og den bedste udgave af sig selv kan have en positiv effekt på humøret og selvfølelsen.

Hvis du er ked af nogle rynker eller furer i ansigtet, findes der gode muligheder indenfor kosmetiske behandlinger for at gøre noget ved det.

Ikke permanent filler består af hyaluronsyre også kaldet HA-filler, som er de sukkerstoffer, der findes naturligt i huden. Hos Vita Nova Skincare benytter vi et filler produkt der hedder Belotero. En behandling med Belotero filler er en effektiv behandling til at fjerne rynker og genskabe hudens naturlige volumen samtidig med, at den hydrerer huden. Belotero filler er fremstillet af den samme volumen- og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud, nemlig hyaluronsyre.

En Belotero-behandling er en god og sikker behandling, når du ønsker et naturligt og friskt udseende. Hyaluronsyre tiltrækker vand og kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt, og på den måde opretholdes hudens glatte overflade. Belotero filler har en ekstra krydsbindende proces. Det betyder at Belotero filleren integreres på en naturlig måde i vævet. Belotero filler er registeret i hele verden, og er både FDA-godkendt og CE-mærket.Belotero er en filler af høj kvalitet, og der ses stor tilfredshed blandt kunderne.

Behandling med Filler hos Vita Nova Skincare Kolding - tryghed og høj faglighed

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet. Du vil hos Vita Nova Skincare blive mødt af dygtig og kompetent personale. 

Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske . Det er muligt at have den samme behandler i hele forløbet.

Dette sikrer tryghed og ensartethed i dine behandlinger. 

Vita Nova Skincare anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registeret ved styrelsen for patientsikkerhed. 

Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler dig velinformeret om din behandling.

filler

Sådan foregår en filler behandling hos Vita nova skincare - kolding

Før behandling med Filler

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetisk sygeplejerske Line Zederkof eller vores speciallæge  Maja bjerre christiansen, som laver en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med Filler

Hos Vita Nova Skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller af vores kosmetiske speciallæge Maja bjerre Christiansen. Skal du have lavet læber vil du få påført lokalbedøvende creme på dine læber 30 min. inden behandlingen. Behandlingen foregår ved at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling med Filler

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter. Du vil opleve at rynkerne bliver glattet ud med det samme eller læberne bliver større og fyldigere. Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Hvad behandler man med Filler

Belotero filler

Belotero-porteføljen består af en række avancerede hyaluronsyre-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, volumen-opbygning samt hydrering af huden. De forskellige typer af Belotero fillers kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden, så der laves en skæddersyet behandling for den enkelte ud fra hudens behov.

 

Filler kan kombineres med botox og andre kosmetiske behandlinger hos vita nova skincare. 

Filler priser

Belotero
0.6 ml

1800 kr

1 ml

2600 kr

2 ml

4800 kr

Belotero Revive Skinbooster
1 ml

2000 kr

2 ml

3000 kr

Belotero Revive Skinbooster Pakke

3 behandlinger med 1 ml pr. månede i 3 måneder

5000 kr

3 behandlinger med 2 ml pr. månede i 3 måneder

8000 kr

Hyalase ( Opløsning af Filler)
1 ml

1500 kr