Hvorfor kemisk Peeling med glykolsyre?

Glycolsyre lyder måske ikke særlig sexet – men faktisk har det en række lækre fordele, som vil forbedre og forfine din hud så du i sidste ende, med garanti, vil synes at resultatet er netop dette (altså sexet). Læs med her for at opdage, hvad glykolsyre er, og hvordan det kan forbedre din hud på enestående vis.

Hvad er glykolsyre og hvordan virker det?

Glykolsyre er en type alfa-hydroxy-syre (AHA), der naturligt forekommer i sukkerrør, sukkerroer og visse frugter og har den mindste molekylære størrelse blandt AHA’er, hvilket betyder, at det nemt trænger ind i huden og arbejder på flere niveauer.

Glykolsyre virker ved at fjerne de døde hudceller fra hudens overflade. Ved at eksfoliere huden hjælper glykolsyre med at forynge hudens udseende og tekstur. Det trænger ned i porerne og fjerner urenheder, opløser overskydende olie og reducerer tilstopning, hvilket kan bidrage til at forebygge bl.a akne og hudorme.

Med denne type Peeling kan du forvente:

1: Forbedret hudtekstur

Glykolsyre stimulerer produktionen af kollagen og elastin, hvilket resulterer i en forbedret hudtekstur og reducerede fine linjer og rynker.

2: Jævnere hudtone

Ved at fjerne overfladiske pletter, solskader og pigmentering, kan glykolsyre-peeling give en mere ensartet hudtone og reducere synligheden af hyperpigmentering.

3: Reduktion af akne og ar

Glykolsyre er effektiv til behandling af akne og akne-ar. Det fjerner døde hudceller, der tilstopper porerne, og bidrager til at mindske udbrud og forbedre arrets udseende over tid.

4: mindskelse af porerstørrelse

Ved at fjerne ophobede talg og urenheder hjælper glykolsyre med at rense porerne og reducere deres synlighed, hvilket giver en mere ensartet hudstruktur.

5: En smuk glød

Regelmæssig brug af glykolsyre-peeling kan efterlade din hud frisk, ungdommelig og strålende.

kemiske peelingbehandlinger med glykolsyre kræver ekspertise og bør udføres af en kvalificeret hudplejeprofessionel, som vil kunne vurdere din hudtilstand, anbefale den rette koncentration af glykolsyre og overvåge behandlingen for at sikre de bedste resultater og minimere risikoen for bivirkninger.

Derudover er det vigtigt at beskytte din hud mod solen efter en glykolsyre-peeling, da din hud kan blive mere følsom over for solens skadelige stråler. Brug solcreme med høj SPF (vi anbefaler altid spf 50) og undgå overeksponering for at opretholde og forlænge de allerede opnåede resultater.

Når disse ting er taget med i dine overvejelser – er det bare med at komme igang med glycolsyrepeeling!

Din smukke hud venter på dig

Leave a Comment