Permanent hårfjerning med IPL – hvorfor egentlig

Ja faktisk ER der et miljøhensyn. For hvor mange skrabere køber du ikke igennem et liv? For ikke at tale om al den emballage skraberne kommer indpakket i. Plastik- fantastisk? NEJ vel- Faktisk ret væsentligt og ikke mindst for din pengepung.

Der kan nemlig let advokeres for et økonomisk perspektiv også. For såvel dem, der køber skrabere samt dyre blade, som alle dem, der vælger at lade sig vokse. 

En voks holder dig hår fri i ca. 30 dage og koster 300-400 kr. Hvilket er en udgift, som er tilbagevendende og derfor, sammenlignet med permanent hårfjerning, en rigtig dyr løsning i længden.  

Når hårene er fjernet med IPL hos Vita Nova Skincare så er de nemlig væk og kommer ikke tilbage eller kræver ny behandling. Heller ikke om 2-3 eller 4 år.

Good to know

   • Hos Vita Nova Skincare anvendes den sikre og meget effektive IPl Nordlys.

    • Hårfjerning kræver blot, at dine hår er mørke, da behandlingen virker, ved at lys føres ned i huden og absorberes af pigmentet i håret. Her sker en opvarmning, som destruerer hårsækken permanent. Ingen pigment i håret – ingen effekt af behandlingen!

     • Behandlingen opleves meget forskellig fra person til person, men generelt kan man sige, at det føltes, som ved et lille svirp med en elastik, efterfulgt af varme. ”Nothing you can´t handle”.

      • Et hårfrit resultat, kræver lidt tålmodighed, da der skal gå tid nok mellem behandlingerne, til at nye hår kan gro ud og disse kan ”rammes” ved næste behandling. Dette handler om hårvækst og dens cyklus, som veksler mellem vækst og dvale. Dette hører du meget mere om til forundersøgelsen.

      

     læs mere om behandlingen her

     Leave a Comment