Filler i læber

Læbeforstørrelse med filler kan være den rette behandling for dig, der har et ønske om mere fylde i læberne, eller gerne vil have justeret din læbeform, så de får et mere symmetrisk og harmonisk udseende. Nogle er født med små læber, andre mister fylde med alderen. 

Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse med filler kan være den rette behandling for dig, der har et ønske om mere fylde i læberne, eller gerne vil have justeret din læbeform, så de får et mere symmetrisk og harmonisk udseende. Nogle er født med små læber, andre mister fylde med alderen. Hos Vita Nova Skincare udføres behandling med filler i læberne af en kosmetisk sygeplejerske eller speciallæge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform og behandler ud fra et princip om gradvis opbygning. Derfor kommer du ikke ud med overfyldning, men med et æstetisk look der passer til dig. Ved behandling af læberne arbejder vi med enten 0.6 ml eller 1 ml Belotero lip filler. Behandlingen holder mellem 6 og 12 mdr. Regelmæssig behandling med Belotero lip filler giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling.

Normalt skal behandlingen af læberne gentages efter 6-12 mdr. alt afhængig af din livsstil. Du skal forvente, at den første behandling holder kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

 

Filler I læber Før og efter

Før behandling med Lip-filler

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske sygeplejerske Line Zederkof eller vores speciallæge Maja Bjerre Christiansen. De vil lave en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med Lip-filler

Hos Vita Nova Skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line Zederkof eller vores kosmetiske Speciallæge Maja Bjerre Christiansen.

Skal du have lavet læber vil du få påført lokalbedøvende creme på dine læber 30 min. inden behandlingen. Behandlingen foregår ved, at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter. Du vil opleve at læberne bliver større og fyldigere. Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som om at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

 
 

Prisen for læbeforstørrelse

Hvor meget filler du skal have i læberne er individuelt, normalt er det mellem 0.6 ml og 1 ml. Vi ligger aldrig mere end 1 ml af gangen, dette for at undgå overfyldning da vævet skal have plads til eventuel hævelse. 

Filler Pris

0.6 ml Filler 1800 kr
1 ml Filler2600 kr