0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Botox gummy smile

Tandkødssmil – gummy smile

Et tandkødssmil eller ”gummy smile” som mange kalder det er, er et smil der viser stor del af tandkødet. Desværre er der mange som er kede af deres smil og for nogen har de ikke lyst til at smile. Tandkødssmil skyldes at nogle har en mere veludviklet eller stærk ansigtsmuskulatur end andre, dette medfører at musklen der løber langs næsen laver et større træk i overlæben når der smiles og derved blottes der mere tandkød end hos andre. Botox er en effektiv behandling, ved at behandle musklen med botox svækkes musklen og trækket bliver mindre, læben sænkes ned over tænderne. Det er en hurtig og skånsom behandling med et lille prik på hver side af næsen med en lille nål.

Før du kan få behandling med Botox

Før du kan behandles med Botox, skal du gennemgå en forundersøgelse hos en af vores kosmetiske speciallæger Jess eller Maja.

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet vedrørende den rette behandling til netop dit ønske.Du vil desuden blive vurderet og informeret i forhold til dit generelle helbred, allergier, virkning samt bivirkninger til Botox-behandlingen. Efter forundersøgelsen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres. Det er muligt at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

Selve behandlingen

Hos Vita nova skincare udføres behandling med botox af vores kosmetiske sygeplejerske eller kosmetiske speciallæge.

Din behandling starter ved at der tages et før-billede. Herefter afrenses hudområdet grundigt for urenheder. Der sættes små markeringer for at optimere en ensartet symmetri i din behandling. Botox lægges i en ganske lille dosis under huden i den eller de ønskede muskler med en lille nål. Behandlingen kan være forbundet med lette gener, når den udføres. Behandlingen tager 10-15 minutter at gennemføre, du kan opleve en let rødme i nogle timer efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt igen. Du vil under hele behandlingen få grundig vejledning og information omkring behandlingen. Efter behandlingen vil du have små papler der, hvor Botox´en ligger. Disse vil forsvinde i løbet af et par timer. Du bør ikke massere eller gnide dig i ansigtet de første 24 timer efter behandlingen.

 

Resultat og varighed

Efter 3-4 dage vil botox´en begynde at have sin effekt, og der er maksimal effekt efter ca. 14 dage. Gennemsnitligt holder effekten ca. 4 måneder – for nogle mindre, for andre længere. Vi tilbyder en gratis opfølgning samt korrigering 2 uger efter din primære behandling, hvis der er behov for dette. Hos Vita Nova Skincare prioriterer vi, at du får en god og tryg oplevelse af din behandling. Derfor vil der altid være afsat god tid til denne. Behandling kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

Botox kan kombineres med filler se vores  pakkepriser her

Botox priser

Forundersøgelse

Gratis

Botox 1 område

1600 kr

Botox 2 områder

2500 kr

Botox 3 områder

3300 kr

Brynløft, Bunnylines eller lipflip

700 kr

Botox V-shape

2500 kr