0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

PROFHILO

Profhilo er en af de nyeste og mest innovative behandlinger mod løst og kreppet hud ”kalkunhud” i ansigtet og på kroppen.

Profhilo har vundet The Asthetics Awards som årets mest innovative behandling og er på baggrund af behandlingens gode resultater en særdeles attraktiv behandling

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyalurunsyre og fedtvævet forsvinder, dette medfører at huden mister sin elasticitet. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenererer fedtvævet og booste kollagen dannelsen. På den måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces og der sker en opstramning af huden.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt og adskiller sig fra filler og skinbooster ved at have en højere koncentration af hyaluronsyre på 64 mg/2ml.

Hyaluron, som er et naturligt sukkerstof, er varmebehandlet på en måde der sammen med dens unikke formel gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion. Produktet anses derfor for at være en biostimulator, der virker på alle celletyper, hvor det behandlede område over tid naturligt opstrammes og udglattes.

Profhilo er en behandling til dig der ønsker at slippe af med løs og kreppe hud i ansigtet og på kroppen.

Før Behandlingen

Behandlingen kræver en forundersøgelse hos vores læge eller sygeplejerske. Herefter skal der gå minimum 48 timer inden behandlingen kan/må udføres.

Behandlingen

Behandlingen foregår over 2 behandlinger med 4 ugers mellerum og består i, at væsken injiceres ind under huden via en speciel BAP-teknik (bioæstetiske punkter), der udgør 5 punkter på hver side af ansigtet. Spredningen af produktet er stor og vil i de efterfølgende uger selv fordele sig jævnt. Profhilo øger ikke volumen i huden, som man kender det fra filler-behandlinger, og vil derved altid give et naturligt resultat.

Behandlingen er hurtig overstået. Nogle beskriver følelsen af lette nap, når produktet injiceres, behandlingen er som sådan ikke smertefuld.

Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen, og allerede 3 til 4 uger efter behandlingen vil du begynde at opleve en synlig forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Den optimale effekt får du efter 2 behandling, som resulterer i en langt glattere og mere elastisk hud i området hvor behandlingen er givet.

Efter Behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve let rødmen, let hævelse, blå mærke og små buler i de injicerede punkter. De små buler ved indstiksstedet vil udjævnes i løbet af 12-48 timer.

Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder samt område. I de fleste tilfælde skal behandlingen vedligeholdes med en årlig behandling – eller hver 6. til 8. måned.

Priser

Et område fx. Ansigt, Hals eller Hænder

To behandlinger med 2 ml ( ialt 4 ml.)

7000 kr

To områder fx. Ansigt + Hals.

To behandlinger med 4. ml ( 8. ml ialt )

13000 kr

Booster Behandling

En behandling med 2 ml.

4000 kr