0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Om os

Vita Nova Skincare Kolding og Vita Nova Skincare Middelfart  

Er ejet og drevet af speciallægerne Maja Bjerre Christiansen og  Jess Bjerre Jørgensen.

De er til dagligt praktiserende læger i en almen praksis, Jess er desuden klinik ansvarlig læge for andre kosmetiske klinikker og underviser i kosmetiske behandlinger. Maja udfører behandlinger og rådgivning i klinikkerne nogle gange om måneden primært aften og weekeden.

Interessen for skønhed og æstetik blev for os grundlagt i spaverdenen, hvor vi gennem en årrække indhentede inspiration og var medvirkende til udvikling af forskellige behandlinger, som forsat bruges på de etablerede spasteder rundt omkring i Danmark. I vores daglige arbejde som praktiserende læger har vi igennem mange år arbejdet med hudsygdomme og medicinsk behandling heraf. De to verdener kunne noget forskelligt, ved at kombinere disse kan der opnåes rigtig gode resultater. Eksempelvis akne kan der opnåes rigtig gode resultater ved at kombinere medicinsk behandling med de behandlinger der tilbydes indenfor det kosmetiske felt, samt god hudpleje. ideen ved at kombineres disse samt interessen for skønhed og æstetik er grundlag for at vi åbnede Vita Nova Skincare. 

Hos Vita Nova Skincare  – vægter vi tryghed og høj faglighed, dette sikre en tryg oplevelse og høj kvalitet af din behandling. 

Klinikken inklusiv alle vores behandlere, er registreret og godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.