0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

SERVICEVILKÅR

Vita Nova Skincare I/S
CVR. nr. 41349239
Ny Vestergade 3 1 sal
6000 Kolding

E-mail: info@vitanovaskincare.dk

Telefon 60 16 61 75

Bestilling på Vitanovaskincare.dk

Når du foretager en bestilling på Vitanovaskincare.dk, modtager du en e-mail med tilkendegivelse på, at vi har modtaget din ordre. Heraf vil det fremgå, hvilke varer du har bestilt. Dette er ikke en juridisk bindende aftale, og Vita nova skincare I/S kan derfor annullere din ordre i tilfælde af trykfejl, lagerstyringsfejl, prisændringer eller tilsvarende situationer.

Du modtager en e-mail med ordrebekræftelse/faktura og leveringsoplysninger, når varerne er afsendt fra vores lager.

Du vil kunne modtage en e-mail med opfordring til at anmelde din oplevelse ca. 14 dage efter din ordre er færdigbehandlet.

Priser og betaling

Alle priser på vitanovaskincare.dk er angivet i DKK og inkl. moms. De indeholder ikke eventuelle kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt. Du vil dog altid blive oplyst om alle disse inden købets afslutning.

På Vitanovaskincare.dk kan der betales med VISA/Dankort, MasterCard, MobilePay

Levering

Du kan vælge mellem følgende leveringsformer:

– Afhent i Klinikken i Kolding
– Til privatadresse med GLS
– Til erhvervsadresse med GLS
– Til GLS Pakkeshop

Du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage. Dette kan dog variere alt efter travlhed. Ved afhentning i klinikken, vil du ofte kunne hente varen samme dag eller dagen efter. Vi giver dog altid besked på e-mail, når bestillingen er klar til afhentning.

Vi leverer varer til hele Danmark, dog ikke til Færøerne og Grønland.

Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl, prisændringer og restordre samt udgåede varer.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos Vita nova skincare. Fortryder du dit køb, har du 14 dage gældende fra dag, du modtager varen til at returnere varen.

Du skal indenfor den 14 dages periode give os en tydelig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet og udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@vitanovaskincare.dk

Flere af vores produkter er forseglet med særlig emballage, f.eks. plombering. Bryder du denne forsegling, mister du din fortrydelsesret.

Returnering og Ombytning

Fortryder du købet, skal du sende din ordre retur til os seneste 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen.

Hvis du fortryder, skal du sende varen til:
Vita Nova Skincare I/S
Ny Vestergade 3 1 sal
6000 kolding

Ved tilbagelevering er du ansvarlig for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Det er derfor en god ide,at gemme postkvittering og evt. track & trace nummer.

Når du køber på Vitanovaskincare.dk, har du også mulighed for at returnere eller bytte din ordre i i klinikken. Du skal blot medbringe faktura på dit køb.

Hvad skal du sende med retur?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura. Det vil lette ekspeditionen,

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi. Det betyder, at du helt eller delvist kan miste dit købsbeløb. Det sker, hvis varen:

– reelt er taget i brug
– blevet beskadiget, da du havde ansvaret for den
– er håndteret på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå art, egenskaber og den måde, som den fungerer på

Desuden skal du have fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, som er beskrevet ovenfor.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Fortryder du dit køb, får du det tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os ved købet. I tilfælde af forringelse af varens værdi, som du hæfter for, fratækkes denne købsbeløbet.

Beløbet tilbagebetales via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du kan fremvise dokumentation for returneringen.

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købelovens mangelregler.

Når du handler på Vitanovaskincare.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Din reklamation skal dog være berettiget, og det er derfor et krav, at fejl, skader eller mangler ikke er opstået som resultat af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt os indenfor rimelig tid
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved din vare. Vi anbefaler, at du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er din reklamation berettiget, refunderer vi rimelige fragtomkostninger.

Medsend følgende informationer, når du sender varen retur
Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Gem din postkvittering og oplysninger om fragtomkostninger, så vi kan tilbagebetale beløbet.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Bytteservice

Når du handler på Vitanovaskincare.dk og ønsker at bytte varen, skal du selv betale omkostningerne ved forsendelse til Vitanovaskincare I/S. Bytteservice gælder ikke gavekort

Varen sendes til:
Vita Nova Skincare I/S
Ny Vestergade 3 1 sal
6000 Koldibng

Personlige oplysninger

For at du kan handle på Vitanovaskincare.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Samtidig gemme vi oplysninger om, hvilke varer du har handlet hos os. Disse oplysninger opbevares fem år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Desuden videregives oplysninger til udvalgte tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Ejerne af og personalet i Vita Nova Skincare I/S samt vores dataudbyder (inkl. hostingcenter) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er Vita Nova Skincare I/S

Som kunde hos Vita Nova Skincare I/S har du altid mulighed for indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du kan også gøre indsigelse mod en registrering (og kræve dine oplysninger slettet) i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vita Nova Skincare I/S via e-mail til info@vitanovaskincare.dk

Klager

Ønsker du at klage over dit køb, skal du sende en mail til info@vitanovaskincare.dk eller ringe til 60166175.

Bytteservice

Vita Nova Skincare tilbyder, at bytte varer købt i butikken til anden vare/gavekort eller tage varer retur i 14 dage fra købsdato.

Det er muligt at ombytte varer købt hos Vita Nova Skincare, når følgende betingelser alle er opfyldt:

– varen er ubrugt, ubeskadiget og i original emballage eller byttepose
– alle mærker sidder på varen, herunder byttemærke.
– varen byttes senest den dato, der er anført på byttemærket
– at plomberinger ikke er brudt

Udbetaling af penge

Vita Nova Skincrae tilbyder, at refundere beløbet for en vare, under ovenstående og følgende betingelser:

– Købet kan dokumenteres med forevisning af gyldig bon. Et byttemærke er ikke nok.
– Varen ikke er købt med gavekort
– Det udbetalte er den pris, som varen blev købt til. 

Gebyr på visa og Mastercard

Tilbagebetalinger på varer købt med danske kreditkort bliver pålagt et gebyr på 0,85 % af købsbeløbet, og 2,80 %, hvis kortet er udenlandsk. Dankort/Debitkort bliver pålagt gebyr på 1.00 % af købsbeløbet.