0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Filler nasolabiale fure

Nasolabiale furer

Furer fra næse til mund – også kaldet nasolabiale furer – kan opstå på grund af tabt volumen, som ofte sker i forbindelse med alderen. Livsstil, genetik og mimik spiller også en rolle. Med alderen mindskes vores fedtdepoter, og vi mister fylde. Ligeledes bliver produktionen af vores kollagene fibre og hyaluronsyre mindre. Det betyder, at huden mister sin elasticitet og spændstighed og vil have brug for mere fugt. Mangel på den fylde, der før var i kinderne, sammen med tyngden gør, at der dannes furer fra næse mod mund (nasolabiale furer).  Det er ofte nogle af de første rynker der optræder, og de kan med alderen blive meget dybe og gøre ansigtsudtrykket meget groft. Nasolabiale furer udlignes ved brug af filler, der lægges ind i fordybningen, eller ved løft af kindbenene. 

Hos Vita Nova Skincare udføres behandlingen af vores kosmetiske sygeplejerske eller kosmetiske speciallæge. Forandringen ses med det samme. Det endelige resultat ses efter 2 uger, hvor filleren har fordelt sig og trukket væske til. Behandlingen udføres med belotero filler, som er en ikke-permanent filler, der består hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv, og som binder vand og giver huden fugt og fylde. Behandlingen  holder i ca. 6-12 mdr.

Før og efter billeder

Før behandling med filler i nasolabiale fure

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores speciallæge Maja bjerre christiansen. De vil lave en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med filler

Hos Vita nova skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores kosmetiske speciallæge Maja bjerre christiansen.

Behandlingen foregår ved, at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs, eller der bruges en canula, som er et lille rør der føres ind under huden hvorigennem filleren lægges. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter.  Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som om at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Ved behandling nasolabiale fure anvendes der normalt 1-2 ml filler.

Filler pris

0.6 ml Filler 

1800 kr

1 ml Filler

2600 kr

2 ml Filler

4800 kr