0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Filler næse

Næsekorrektion med Filler

Næsekorrektion uden kirurgi. Har du et ønske om at slippe af med bump, buler eller ujævnheder på næsen, men ønsker at undgå kirurgi, så kan en behandling med filler i næsen være en mulighed. .

 

Næsekorrektion foregår ved, at der injiceres med filler der, hvor næsen buler indad. Det vil give området mere fylde, hvilket resulterer i en lige linje. Filler består af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv. Den binder vand og giver huden fugt og fylde. Resultatet ses med det samme, og behandlingen med holder i ca. 6-12 mdr. Hos vita nova skincare udføres behandlingen af en kosmetisk sygeplejerske eller kosmetisk speciallæge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform, og behandlingen tilpasses, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig. Behandling af næseryggen med filler garanterer ikke samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Før behandling med filler i næsen

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores speciallæge Maja bjerre christiansen. De vil lave en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med filler

Hos Vita nova skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores kosmetiske speciallæge Maja bjerre christiansen.

Behandlingen foregår ved, at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs, eller der bruges en canula, som er et lille rør der føres ind under huden hvorigennem filleren lægges. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter.  Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 6-12 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som om at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Resultatet ses med det samme

Hvor meget filler der bruges til næsekorrektion er individuelt, typisk er det mellem 0.2 ml og 1 ml. Dette aftales til forundersøgelsen.

Pris Filler

0.6 ml Filler 

1800 kr

1 ml Filler 

2600 kr