0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Filler kindben

Løft af kindben

Oplever du, at dine kindben er sunket eller faldet ind med alderen?

Det er en naturlig del af aldringen, at vævet mister sin elasticitet og påvirkes af tyngdekraften. Kinderne trækkes nedad og midten af ansigtet fremtræder mere indsunken, imens nasolabialfurerne bliver mere synlige. 

Ved at ligger filler i kindben, kan der genskabes et flot løft og markering af ansigtet, dette ved at genskabe den tabte volumen og herved opnå en smuk V-shape ansigtsform. Resultatet af behandlingen holder mellem 12-18 mdr. afhængig af livsstil og hudtype. Den Kindben filler vi bruger er en højkvalitets filler af mærket Belotero.

Ved ønske om V-shape kan fillerbehandlingen med fordel kombineres med botox-behandlingVed at lægge botox i tyggemuskulaturen gøres ansigtet smallere og kindbenene fremhæves. 

Hos Vita nova skincare udføres behandlingen af vores kosmetiske sygeplejerske eller vores kosmetiske speciallæger. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform og behandler ud fra et princip om gradvis opbygning, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig.

Før behandling med filler i kindben

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske sygeplejerske Line Zederkof eller vores speciallæge Maja Bjerre Christiansen. De vil lave en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med filler

Hos Vita Nova Skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line Zederkof eller vores kosmetiske Speciallæge Maja Bjerre Christiansen.

Behandlingen foregår ved, at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs, eller der bruges en canula, som er et lille rør der føres ind under huden hvorigennem filleren lægges. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter.  Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som om at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Hvor meget filler der skal bruges til at markere kindben er individuelt, oftes bruges 1-2 ml fordelt på hver side, til vedligeholdelses behandling bruges ofte lidt mindre.

Hvor meget der skal bruges vil du blive oplyst om ved forundersøgelsen.

Filler pris

Belotero
0.6 ml

1800 kr

1 ml

2600 kr

2 ml

4800 kr