0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Filler kæbelinje

Med alderen mister vi fylde i ansigtet, og vores naturlige produktion af hyaluronsyre og kollagen reduceres. Dette kan medføre, at huden omkring kæben bliver mere løs og kæbelinjen synes ikke mere, at være markeret.

Mange har et ønske om at slippe af med den hængende hud også kaldet ”hamsterposer” omkring kæbelinjen og få en mere skarp kæbelinje. Dette kan genskabes med filler langs kæbelinjen.

 

Før og efter billede

der er lagt 1 ml Belotero volume filler langs kæbelinjen i hver side, resultatet ses med det samme

En skarp og defineret kæbelinje giver en æstetisk attraktiv V-shape, som gør, at ansigtet får en markeret og flot profil.

Før behandling med filler i kæbelinje

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores speciallæge Maja bjerre christiansen. De vil lave en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med filler

Hos Vita nova skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores kosmetiske speciallæge Maja bjerre christiansen.

Behandlingen foregår ved, at små serier af filler indsprøjtes langs kæbelinjen og masseres forsigtigt undervejs, eller der bruges en canula, som er et lille rør der føres ind under huden hvorigennem filleren lægges. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter.  Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som om at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

 

Ved at markere kæbelinjen, bruges typisk 1 ml filler på hver side. 

Hvor meget der skal bruges er individuelt, dette oplyses ved forundersøgelsen

Filler pris

1 ml filler

2600 kr

2 ml filler

4800 kr