0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Filler hage

Størrelsen og formen på hagen kan betyde meget for proportionerne i ansigtet. En hage kan have mange unikke former; vandret hage, smal hage, firkantet hage, kløft i hagen, grov hage. Ikke alle er glade for disse kendetegn. Med belotero filler kan man opnå en forbedring eller en korrektion af hagen. 

Behandlingen foregår ved injektion af filler i hagen, den filler vi bruger i hagen er en ikke-permanent filler, der består af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv, og som binder vand og giver huden fugt og fylde. Behandlingen med belotero filler holder i ca. 6-12 mdr. 

Hos Vita Nova Skincare udføres behandlingen af en kosmetisk sygeplejerske eller vores kosmetiske speciallæge. Vi har stor respekt for den enkeltes ansigtsform, og behandlingen tilpasses, så du får et æstetisk naturligt look, der passer til dig.

Før behandling med filler i hagen

Inden behandlingen vil du få en gratis forundersøgelse af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores speciallæge Maja bjerre christiansen. De vil lave en analyse af dit ansigt. Du vil blive grundigt vejledt i hvordan behandlingen foregår og hvilken optimal behandling der passer bedst til dig og din ansigtssymmetri. Herefter skal der efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse være 48 timers betænkningstid inden første behandling.

Selve behandlingen med filler

Hos Vita nova skincare bliver behandlingen udført af vores kosmetiske sygeplejerske Line zederkof eller vores kosmetiske speciallæge Maja bjerre christiansen.

Behandlingen foregår ved, at små serier af filler indsprøjtes og masseres forsigtigt undervejs. Nålen er meget tynd og der opleves en let prikken under behandlingen. Du kan forvente en smule hævelse og rødme på det behandlede område 2-4 dage efter behandlingen.  

Resultatet af behandling

Resultatet er som oftest synligt med det samme, men det endelige resultat ses først 1-2 uger efter.  Afhængig af din hudtype, ansigtsstruktur, alder og livsstil, vil behandlingen vare i cirka 3-9 måneder. Er det første du gang du får behandling med filler, kan det opleves som om at filleren forsvinder hurtigere, men dette er blot fordi filleren ligger sig som et fundament i underhuden. Du vil ved efterfølgende behandlinger opleve en større effekt.

Ved filler behandling i hage bruges oftes 1 ml filler. Det er individuelt og aftales ved forundersøgelsen.

Filler Pris

0.6 ml Filler

1800 kr

1 ml Filler 

2600 kr