0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

Cosmelan Depigmentation

Effektiv behandling til Melasma- Cholasma

Melasma er en hormonel forandring i huden som viser sig som mørke pletter, denne type pigmentering skal ikke behandles med laser.

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsagerne til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Sol-skader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Behandlingen giver mulighed for effektivt at fjerne hyperpigmenteringer, samt give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.

Cosmelan® Depigmentation behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, fregner, PIH (post inflammatorisk hyperpigmentering) efter f.eks. acne eller medicinering.

Fordele

  • Behandler effektivt ALLE typer hyperpigmenteringer
  • Effektiv med høj sikkerhedsmargen
  • Anvendes til alle hudtyper – inkl. Mørk hud
  • Effektiv også mod acne og reducerer ar
  • Behandlingen kan udføres året rundt (OGSÅ sommer)
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Fjerner også pigmentpletter opstået efter laser eller andre peelinger.Sådan foregår behandlingen hos Vita Nova Skincare Kolding

Behandlingen består af 2 trin, første del foregår på klinikken anden del er hjemmebehandling

Hos Vita Nova Skincare gennemgår vores sygeplejerske eller læge forløbet med dig og vi sikre os at du er kandidat til behandlingen og om Cosmelan Depigmentation behandling er den rette behandling for dig.

Trin 1 – Klinikken

Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en medicinsk maske Cosmelan 1. Masken påføres huden, efter grundig affedtning af huden. Masken er brun og tørre i løbet af en time, afhængig af din hudtypen skal du have masken på i 8-10 timer. Herefter vaskes den af. Der kan forekomme let svie når masken ligges på dette aftager efter lidt tid. Lige efter behandlingen og op til 10 dage efter kan huden være lidt rød, stram og kan skalle af. Det er helt normalt

Trin 2 – Hjemme behandling

Cosmelan 2 er vedligeholdelses behandling du skal udføre hjemme de næste 6-8 uger. Cosmelan 2 virker ved at reducere pigmenteringen yderligere. Samtidig forhindre den dannelse af nye pigementer.  Hjemmebehandlingen består af en kombination af peeling, fugt og solbeskyttelse, her trækkes der yderligere pigment ud af huden, derfor vigtig at hjemmebehandlingen udføres. Det er den mest effektive behandling af melasma.

Hvor lang tid holder Cosmelan behandlingen

Melasma kan ikke kureres men kan mindskes. I 99% af tilfældene forsvinder plettere og det giver en forbedring på 95%. Resultatet af pigmentfjernelse afhænger dog i høj grad af din livsstil og adfærd. Vi anbefaler at du dagligt bruger solbeskyttelse og skal du opholde dig længere tid i solen, anbefaler vi også brug af hat, så du aktivt forebygger processen. Derudover kan du bruge en række forskellige produkter til at hæmme produktionen af Melanin, så der ikke kommer meget pigment i fremtiden.

Cosmelan Depigmentation behandling

Cosmelan behandling

inkl produkter til hjemmebehandling.

4200 kr