0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

Rynker forekommer naturligt i huden, og opstår grundet bevægelse i den underliggende muskulatur. Rynker og folder i huden er ligeledes med til at danne vores ansigtsudtryk og er en del af vores non-verbale kommunikation. Rynker kommer med alderen i mere eller mindre grad. Der er også stor forskel på, hvornår den enkelte synes, at deres rynker bliver kosmetisk generende. Nogle rynker og hudfolder kan findes charmerende mens andre kan være til gene, da de kan fremkalde et negativt eller træt ansigtsudtryk.

Hos Vita Nova Skincare tilstræber vi at hjælpe med at reducere eller fjerne disse negative, dynamiske rynker. Formålet med botox-behandlingen er at reducere sådanne rynker, så der fremkommer et naturligt, yngre, mere åbent og imødekommende ansigtsudtryk.

Hos Vita Nova Skincare tilstræber vi, at din behandling bliver med så naturligt et resultat som muligt.En optimal behandling er, når din omgangskreds ikke lægger mærke til, at du har fået botox-behandling, men kun ser den gode, foryngende effekt.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet. Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale.

Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Ved botox-forundersøgelsen vil du møde vores en af vores  speciallæger i almen medicin Jess eller Maja.

Med udgangspunkt i dit ønske ligges der en plan for behandlingen

Vita Nova Skincare anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler, at du bliver velinformeret om din behandling.

Sådan foregår behandling med Botox

Rynker, som er skæmmende for vores ansigtsudtryk, kan nemt minimeres/udglattes, så vi får et yngre, mere friskt og mere imødekommende ansigtsudtryk – alt sammen med fokus på et naturligt resultat.

Botox er en behandling, som i kosmetisk regi benyttes til effektiv behandling af dynamiske rynker..

Botox (Botulinum toxin type A) er udvundet af bakterien Clostridium Botulinum og har været kendt i mange år, omkring 1950 opdagede man, at indsprøjtning af meget små doser kunne afslappe muskulaturen. Særligt blev Botox i denne periode benyttet ved visse øjensygdomme. Siden 1990’erne er Botox blevet tilgængeligt i kosmetisk regi til behandling af dynamiske rynker – altså de rynker, som opstår i huden grundet bevægelse i den underliggende muskulatur. Botox er rigtig effektivt til behandling af de dynamiske/mimiske rynker placeret i den øvre halvdel af ansigtet. Dette gælder bekymringsrynken, panderynker samt smilerynker omkring øjne.

Botox spærrer det signal, der er mellem nerver og muskulaturen. Således hindrer botox i mere eller mindre grad, at den underliggende muskel kan trække sig sammen, og derved forsvinder/ minimeres de synlige rynker i huden.

 

Før du kan få behandling med Botox

Før du kan behandles med Botox, skal du gennemgå en forundersøgelse hos vores kosmetiske speciallæge Jess eller Maja.

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet vedrørende den rette behandling til netop dit ønske.

Du vil desuden blive vurderet og informeret i forhold til dit generelle helbred, allergier, virkning samt bivirkninger til Botox-behandlingen.

Efter forundersøgelsen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres.

Det er muligt at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

 

Selve behandlingen

Din behandling starter ved at der tages et før-billede.

Herefter afrenses hudområdet grundigt for urenheder. Der sættes små markeringer for at optimere en ensartet symmetri i din behandling. Botox lægges i en ganske lille dosis under huden i den eller de ønskede muskler med en lille nål. Behandlingen kan være forbundet med lette gener, når den udføres. 

Behandlingen tager 10-15 minutter at gennemføre,  du kan opleve en let rødme i nogle timer efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt igen. Du vil under hele behandlingen få grundig vejledning og information omkring behandlingen. Efter behandlingen vil du have små papler der, hvor Botox´en ligger. Disse vil forsvinde i løbet af et par timer. Du bør ikke massere eller gnide dig i ansigtet de første 24 timer efter behandlingen.

 

Resultat og varighed

Efter 3-4 dage vil Botox´en begynde at have sin effekt, og der er maksimal effekt efter ca. 14 dage. Gennemsnitligt holder effekten ca. 4 måneder – for nogle mindre, for andre længere. 

Vi tilbyder dig en gratis opfølgning samt korrigering 2 uger efter din primære behandling, hvis der er behov for dette. Hos Vita Nova Skincare prioriterer vi, at du får en god og tryg oplevelse af din behandling. Derfor vil der altid være afsat god tid til denne.

Behandling kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

 

Eksempler på rynker der kan behandles med Botox.

  1. Panderynker
  2. Bekymringsrynke (glabella)
  3. Smilerynker (Kragetæer)
  4. Brynløft
  5. Næserynker ( Bunnylines)
  6. Tandkødssmil (Gummysmil)
  7. Lipflip/læbeløft
  8. V-shape

Rynkebehandling

Rynkebehandling hos Vita Nova Skincare kan sammensættes på flere måder, så dine ønsker imødekommes. Rynkebehandling kan bestå af botox i kombination med Belotero filler, kemiske peelinger samt hjemmebehandling med vores unikke cremeserie fra Neostrata. Med et lille indgreb – eller helt uden – kan du opnå et naturligt og mere friskt udseende.

kosmetisk behandling

Priser Botox

  1. område

1600 kr

2. områder

2500 kr

3. områder

3300 kr

Brynløft, Bunnylines eller lipflip

700 kr

V-Shape 

2500 kr