0
Moms:
0,00 DKK
Total:
0,00 DKK

Rynker forekommer naturligt i huden, og opstår grundet bevægelse i den underliggende muskulatur. Rynker og folder i huden er ligeledes med til at danne vores ansigtsudtryk og er en del af vores non-verbale kommunikation. Rynker kommer med alderen i mere eller mindre grad. Der er også stor forskel på, hvornår den enkelte synes, at deres rynker bliver kosmetisk generende. Nogle rynker og hudfolder kan findes charmerende mens andre kan være til gene, da de kan fremkalde et negativt eller træt ansigtsudtryk.

Hos Vita Nova Skincare tilstræber vi at hjælpe med at reducere eller fjerne disse negative, dynamiske rynker. Formålet med botox-behandlingen er at reducere sådanne rynker, så der fremkommer et naturligt, yngre, mere åbent og imødekommende ansigtsudtryk.

Hos Vita Nova Skincare tilstræber vi, at din behandling bliver med så naturligt et resultat som muligt.En optimal behandling er, når din omgangskreds ikke lægger mærke til, at du har fået botox-behandling, men kun ser den gode, foryngende effekt.

Hos Vita Nova Skincare er fagligheden i højsædet. Du vil hos vita nova skincare blive mødt af dygtigt og kompetent personale.

Alle behandlinger hos Vita Nova Skincare udføres af en kosmetisk uddannet læge eller sygeplejerske.

Ved botox-forundersøgelsen vil du møde vores  speciallæge i almen medicin Jess Bjerre Jørgensen.

Med udgangspunkt i dit ønske ligges der en plan for behandlingen

Vita Nova Skincare anbefaler, at du kun lader dig behandle på klinikker, der er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed. Samtidig anbefaler vi, at du vælger et behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du føler, at du bliver velinformeret om din behandling.

Sådan foregår behandling med Botox

Rynker, som er skæmmende for vores ansigtsudtryk, kan nemt minimeres/udglattes, så vi får et yngre, mere friskt og mere imødekommende ansigtsudtryk – alt sammen med fokus på et naturligt resultat.

Botox er en behandling, som i kosmetisk regi benyttes til effektiv behandling af dynamiske rynker..

Botox (Botulinum toxin type A) er udvundet af bakterien Clostridium Botulinum og har været kendt i mange år, omkring 1950 opdagede man, at indsprøjtning af meget små doser kunne afslappe muskulaturen. Særligt blev Botox i denne periode benyttet ved visse øjensygdomme. Siden 1990’erne er Botox blevet tilgængeligt i kosmetisk regi til behandling af dynamiske rynker – altså de rynker, som opstår i huden grundet bevægelse i den underliggende muskulatur. Botox er rigtig effektivt til behandling af de dynamiske/mimiske rynker placeret i den øvre halvdel af ansigtet. Dette gælder bekymringsrynken, panderynker samt smilerynker omkring øjne.

Botox spærrer det signal, der er mellem nerver og muskulaturen. Således hindrer botox i mere eller mindre grad, at den underliggende muskel kan trække sig sammen, og derved forsvinder/ minimeres de synlige rynker i huden.

 

Før du kan få behandling med Botox

Før du kan behandles med Botox, skal du gennemgå en forundersøgelse hos  Speciallæge Jess Bjerre Jørgensen.

Ved forundersøgelsen vil du blive rådgivet vedrørende den rette behandling til netop dit ønske.

Du vil desuden blive vurderet og informeret i forhold til dit generelle helbred, allergier, virkning samt bivirkninger til Botox-behandlingen.

Efter forundersøgelsen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer med betænkningstid inden behandlingen kan udføres.

Det er muligt at booke tid til behandlingen umiddelbart efter forundersøgelsen samt via vores hjemmeside.

 

Selve behandlingen

Din behandling starter ved at der tages et før-billede.

Herefter afrenses hudområdet grundigt for urenheder. Der sættes små markeringer for at optimere en ensartet symmetri i din behandling. Botox lægges i en ganske lille dosis under huden i den eller de ønskede muskler med en lille nål. Behandlingen kan være forbundet med lette gener, når den udføres. 

Behandlingen tager 10-15 minutter at gennemføre,  du kan opleve en let rødme i nogle timer efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt igen. Du vil under hele behandlingen få grundig vejledning og information omkring behandlingen. Efter behandlingen vil du have små papler der, hvor Botox´en ligger. Disse vil forsvinde i løbet af et par timer. Du bør ikke massere eller gnide dig i ansigtet de første 24 timer efter behandlingen.

Resultat og varighed

Efter 3-4 dage vil Botox´en begynde at have sin effekt, og der er maksimal effekt efter ca. 14 dage. Gennemsnitligt holder effekten ca. 4 måneder – for nogle mindre, for andre længere. 

Vi tilbyder dig en gratis opfølgning samt korrigering 2 uger efter din primære behandling, hvis der er behov for dette. Hos Vita Nova Skincare prioriterer vi, at du får en god og tryg oplevelse af din behandling. Derfor vil der altid være afsat god tid til denne.

Behandling kan kombineres med filler eller anden hudforyngende behandling.

 

Eksempler på rynker der kan behandles med Botox.

  1. Panderynker
  2. Bekymringsrynke (glabella)
  3. Smilerynker (Kragetæer)
  4. Brynløft
  5. Næserynker ( Bunnylines)
  6. Tandkødssmil (Gummysmil)
  7. Lipflip/læbeløft
  8. V-shape

 

Panderynker

Med alderen opstår der rynker i panden hos næsten alle mennesker. Hos nogle opstår panderynker i en tidlig alder. Årsagen til panderynker kan have forskellig årsag. Panderynker er meget synlige i ansigtet grundet deres placering. Derved er panden og panderynker en stor del af vores non-verbale kommunikation. Panderynkerne kan spille en betydelig rolle i, hvor gamle vi opleves af vores omgivelser. Behandling med Botox for rynker i panden er en meget effektiv behandling. Hos Vita Nova Skincare vil altid tilstræbe et så naturligt resultat som muligt efter dit ønske. Ved et naturligt resultat vil du fortsat have en naturlig mimik i ansigtet, men blot med et friskere og yngre udseende.Behandlingen kan udføres i panden alene, eller kombineres med glabella-behandling for et endnu bedre resultat. Du vil få grundig information om mulighederne under den obligatoriske forundersøgelse.

Bekymringsrynken (Glabella)

Bekymringsrynken er den lille iøjenfaldende rynke, som optræder vertikalt mellem øjenbrynene.Vi får alle rynker i mere eller mindre grad jo ældre, vi bliver. Det er desuden individuelt, hvor meget vi synes, det skæmmer vores ansigtsudtryk. Det er helt naturligt, at vi udvikler rynker. Nogle rynker i ansigtet synes af mere end andre. Særligt kan nogle rynker give et direkte negativt ansigtsudtryk, så man ubevidst kommer til at se sur, træt eller bekymret ud. Bekymringsrynken kan give et sådant udtryk, og da rynken er placeret mellem øjenbrynene, er den meget iøjnefaldende for vores medmennesker, som vi kommunikerer med. Denne type rynke bemærkes derfor ret hurtigt, og kan give et forkert indtryk. Mange vil gerne ældes med ynde, hvilket er helt naturligt. Men nogle rynker giver et særligt negativt ansigtsudtryk, som let kan undgås eller minimeres.

Ved en botoxbehandling kan du med enkle midler få dit ansigt til at synes yngre samt give dig et mere friskt udseende.

Rynker ved øjnene (kragetæer)

Smilerynker omkring øjnene kaldes også kragetæer. Disse rynker er dynamiske rynker, som opstår grundet kontraktion af den underliggende muskulatur. Disse kan opstå, hvis vi i en længere periode går og kniber øjnene sammen mod solen, misser med øjnene, koncentrerer os, griner og smiler eller på anden måde får aktiveret den underliggende muskulatur. Samtidig kan smilerynker omkring øjnene forværres, når huden samtidig mister noget af sin elasticitet, hvilket den naturligt gør med alderen. Da smilerynker omkring øjnene kommer med alderen, kan de også komme til at virke kosmetisk skæmmende, da nogle synes, at de kommer til at se ældre ud end de er, hvis deres smilerynker omkring øjnene er særligt markante. Andre finder smilerynkerne omkring øjnene charmerende og ikke kosmetisk generende for deres ansigtsudtryk.

Behandling med Botox til smilerynker omkring øjnene er en yderst effektiv behandling. Muskulaturen afslappes, og de dynamiske/mimiske rynker udglattes og reduceres. Rynker i ansigtet er generelt meget fremtrædende. Ved at reducere disse rynker kan man med Botox skabe et yngre udseende, som samtidig fremstår meget naturligt. 

Hos Vita Nova Skincare vil vi altid prøve at tilstræbe et så naturligt resultat som muligt efter dine ønsker. Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret, og at du føler dig tryg omkring alle aspekter af behandlingen.

Rynkebehandling

Rynkebehandling hos Vita Nova Skincare kan sammensættes på flere måder, så dine ønsker imødekommes. Rynkebehandling kan bestå af botox i kombination med Belotero filler, kemiske peelinger samt hjemmebehandling med vores unikke cremeserie fra Neostrata. Med et lille indgreb – eller helt uden – kan du opnå et naturligt og mere friskt udseende.

kosmetisk behandling

Priser Botox

  1. område

1600 kr

2. områder

2500 kr

3. områder

3300 kr

Brynløft, Bunnylines eller lipflip

700 kr

V-Shape 

2500 kr