0
Moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.

21-Dages Rebiome Hud Bootcamp
klinik behandling

Balancerer og styrker hudens mikrobiom

ReBalance aktiv probiotisk maske er en suveræn hudplejebehandling til både ansigt og dekolleté-området, som ved hjælp af levende bakterier sørger for at afbalancere hudens mikrobiom.

Med 8 milliarder levende bakterier fra en dokumenteret probiotisk stamme (m.biomeLiveSkin88 ™) på aktiveringstidspunktet er den yderligere beriget med fugtforstærkende hyaluronsyrer. Resultatet er en sundere, mere afbalanceret hud.

Aktiv hudplejebehandling til ansigt og dekolleté

Tør, følsom hud, rødme, bumser, akne og tidlige tegn på aldring er for mange mennesker en realitet i dagligdagen.

Til tider er hudens naturlige bakterieniveauer for lave, så skadelige bakterier kan trænge ind i huden og skabe ravage i huden. Rebiome ReBalance gør nøjagtigt, hvad det lover: Den indeholder en høj koncentration af levende probiotika, som effektivt styrker hudens mikrobiom med gavnlige bakterier og har en gavnlig effekt på hudens pH- og fugtighedsniveau. Samtidig holder den dårlige bakterier væk fra huden. Efterlader huden velhydreret og opstrammet.

Vores 21 dages Rebiome hud bootcamp består af

  • Professionel hudrådgivning hos en af vores læger, hvor vi gennemgår din hud og evt. ønsker du har for din hud. Du får en kyndig og personlig vejledning i hvordan du plejer netop din hud.
  • Klinik behandling med afrensning af huden, samt peeling med Rebiome enzym peeling maske, herefter påføres hyaluronsyre. De levende bakterier aktiveres i en hyaluronsyreblanding og påføres herefter ansigtet, hals og dekolleté-området. Du instrueres i hvordan du fortsætter behandlingen derhjemme de næste 20 dage.
  • Hjemmebehandling du modtager æske med 2 glas med 8 milliarder levende bakterier som du skal bruge i uge 2 og 3, du instrueres i hvordan du aktivere dem.
  • Rebiome hudpleje produkter medfølger  10 stk a 2ml  ReFresh Cleansing gel , 1 stk Resurface Enzym Peeling (100 ml)

Rebiome 21-dages Hud bootcamp  klinik behandling 

 

Professionel hudrådgivning hos Læge

Klinik behandling med 8 milliarder levende bakterier fra en dokumenteret probiotisk stamme (m.biomeLiveSkin88). introduktion til hjemmebehandling

ReFresh Cleansing gel ( 10 x 2 ml)

Resurface Enzym Peeling maske

Pris ialt 

3300 kr